Riihimäen valtuustonpuheenjohtaja Lopelle Kai Heimonen puhuu seutuyhteistyöstä ja PARAS-hankkeesta

Uutiset, maanantaina 06.11.2006

Riihimäen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Heimonen on saanut kutsun saapua naapurikuntaa Lopelle. Heimonen alustaa Lopella Kunta- ja palvelurakenneuudistuksen PARAS –hankkeen etenemisestä Riihimäen seutukunnalla tiistaina 14.11. Lopen valtuustosalissa. Esille keskustelussa nostetaan myös Hyvinkään esittämä kuntaliitosselvitys.

– Riihimäen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja asian valmisteluryhmissä mukana olevana Kai Heimosella on paras asiantuntemus luottamushenkilöistä tässä asiassa. Nyt kun asia on etenemässä niin katsoimme mielekkääksi kutsua Heimosen Lopelle puhumaan asiasta avoimesti suoraan kuntalaisille, totesi Lopen valtuustonpuheenjohtaja Timo Heinonen.

Keskustelutilaisuus järjestetään Lopen kunnan valtuustosalissa Lopen kokoomuksen syyskokouksen yhteydessä. Tilaisuus on kuitenkin avoin ja tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille.

– Käsittelemme kokousasiat kello 19.00 alkaen ja tämän jälkeen noin 19.30 uskoisin, että pääsemme kunta- ja palvelurakenneuudistuskeskustelun pariin ja tässäkin vaiheessa paikalle voi vielä hyvin saapua. Tilaisuus päätetään sitten yhteiseen iltakahviin.

Kommentit