20 000 kävijän raja rikkoutuu pian Voittajalle Mirva Valvannon grafiikkaa

Uutiset, lauantaina 04.11.2006

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen virallisilla kotisivuilla osoitteessa www.timoheinonen.fi on pian vierailtu 20 000 kertaa. Viralliset kotisivut avattiin viime helmikuussa ja tahti sivuilla on ollut siitä asti hurjaa. Erityisesti ehdokkaan päivittäin pitämä internetpäiväkirja on saavuttanut vahvan suosion.

– Tottakai tällainen kiinnostus on yllättänyt. Sivuilla vierailee päivittäin parhaimmillaan jopa 300 kävijää, totesi Timo Heinonen sivujensa suosiosta. -Olemme päättäneet, että tavan mukaan jälleen uuden kävijärajan rikkoja palkitaan.

10 000 kävijän raja rikkoutui 13.8. ja nyt kolmessa kuukaudessa sivujen kävijämäärä on tuplaantunut. 20 000 kävijä tullaan palkitsemaan Heinosen eduskuntavaalikampanjan virallisella grafiikalla. Kampanjan taiteesta on vastannut riihimäkeläinen lahjakas graafikko Mirva Valvanto.

– Toivotaan, että 20 000 kävijä ilmoittautuu ja saamme taulun hänelle luovutettua. Edellinen palkinto meni muuten keskustalaiselle ja onhan tukiryhmässäkin mukana keskustalaisia ja muutenkin tukijoita yli puoluerajojenkin.

Erityisen suosituksi on noussut Heinosen pitämä internetpäiväkirja. Heinonen käsittelee päivittäin blogissaan ajankohtaisia asioita ja tuo niihin omia näkökantojaan, mutta samalla kertoo myös omasta arkielämästään.

– Blogia seurataan hyvinkin aktiivisesti ja välillä on yllättävää, kun joku tulee puhumaan jostain asiasta. Sitten selviää, että hän on blogini säännöllisiä lukijoita – kuulemma osa jo on koukussakin, naurahti Heinonen ja lisäsi, että blogia seurataan myös medioissa. Mm. Aamulehti lainasi syksyllä osia Heinosen blogista sunnuntain lehteensä.

Kiinnostusta sivuilla on herättänyt myös päivittäin kasvava tukiryhmä. Tukiryhmään on liittynyt helmikuun jälkeen jo lähes 300 julkista tukijaa ja mukana on laaja kirjo eri-ikäisiä ja eriammateissa toimia henkilöitä.

– Minulle jokainen tukija on yhtä arvokas ja olen iloinen, että hyvin erilaisia ihmisiä on lähtenyt mukaan. Mukana on paljon seniori-ikäisiä, opettajia, kasvatusalan muita ammattilaisia, hoiva-alan ihmisiä ja tottakai myös paljon yrittäjiä. Myös nuoria ja opiskelijoita on lähtenyt mukaan loistavasti ja trendi on koko ajan kasvava, kertoi tukiryhmän toinen vetäjä Eeva Pyhälammi.

Heinosen viralliset kotisivut sisältävät myös perustiedot ehdokkaasta, yhteystiedot ja lehtikirjoituksia, aloitteita ja puheita. Sivuilla on mahdollista myös liittyä Eduskuntavaalien tukiryhmään. Kokoomuksen kansanedustajaehdokas Timo Heinosen kotisivut löytyvät osoitteesta www.timoheinonen.fi

….

HUOM! Jos olet sivujemme 20 000. kävijä niin lähetä sähköpostia osoitteeseen tukiryhma@timoheinonen.fi. Palkinto grafiikka luovutetaan erillisessä julkisessa tilaisuudessa.

Kommentit