Riihimäen Toivotaan Toivotaan -lastentapahtuma keräsi hyvin väkeä

Uutiset, lauantaina 30.08.2008

Riihimäen kokoomus järjesti elokuun lopuksi Graniitin aukiolle Toivotaan Toivotaan -lastentapahtuman. Aluksi keskusta näytti hiljaiselta, mutta pikkuhiljaa Juha Järvisen kannustamana väkeä alkoi kokoontua ja hetken päästä lasten karaokelavalle oli jo jonoa. Vauhdikkaan päivän avasi riihimäkeläinen tanssikoulu FirstStep ja lapsille oli tarjolla myös kasvomaalausta ja Toivo-ilmapalloja.

– Kiva tapahtuma ja jälleen kokoomuksen tyyliin myös täysin erilainen kuin koskaan ennen. Ei sellaista perinteistä puolueteltta pystyy juttua vaan aitoa tekemistä ja iloista yhdessä oloa. Itsekin olin tänään vain katselemassa ja tunnelma olikin kerrassaan hurmaava, kiitteli Timo Heinonen.

Kolmen tunnin aikana Graniitin aukiolla jaettiin satoja kaasupalloja ja kasvomaalaus ja karaoke olivat lasten ehdottomat suosikit. Nuorimmat lavalle innostuneet eivät vielä tainneet itse päästä edes lavan rappuja ylös.

– Riihimäellä kokoomuksella on mainio fiilis päällä. On kiva, että mukaan on tullut koko ajan lisää uutta väkeä ja toiminta on saanut aivan uudenlaisia piirteitä. Simanaisen Timo, Ylipekan Mikle ja Järvisen Juha tästä hyviä esimerkkejä.

Riihimäen kokoomus avaa virallisesti kunnallisvaalikampanjansa tänään illalla Lehmushovissa.

Kommentit