Riihimäen Kokoomus: Heinonen jatkokaudelle eduskuntaan

Uutiset, perjantaina 02.07.2010

Riihimäen Kokoomus ry:n hallitus päätti kokouksessan 26.1.2010 tukea loppilaisen kansanedustaja Timo Heinosen tavoitetta uudistaa kansanedustajapaikkansa kevään 2011 vaaleissa. Riihimäen kokoomuslaiset totesivat, että Heinonen on tehnyt hyvää työtä ensimmäisellä kaudellaan eduskunnassa ja tälle toivotaan nyt jatkoa.

– Timo on toiminut aktiivisesti seutukunnalla ja Hämeessä, mutta ennen kaikkea eduskunnassa. Hänelle on annettu vastuuta puolueen ja eduskuntaryhmän sisällä ja tämänkin vuoksi haluamme olla vahvasti seutukuntamme ehdokkaan takana, kertoi Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtaja Riku Bitter, joka toimi Heinosen vaalipäällikkönä eduskuntavaaleissa 2007 ja tulee olemaan myös 2011 kampanjan vaalipäällikkönä.

Ennen vuotta 2007 opettajana ja yrittäjänä toiminut Heinonen on kokoomuksen eduskuntaryhmän nuorin kansanedustaja, joka on toiminut erityisesti ympäristö- ja sivistyspuolen asioiden kanssa valiokuntien kautta. Hän on mukana myös Valtion Liikuntaneuvostossa ja vetää Kokoomuksen Osaamisen ja Sivistyksen politiikkaverkostoa. Riihimäen seudulla Heinonen on Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja, maakuntavaltuutettu ja Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja.

Kommentit