Rengon Jaakonmarkkinat! Tänään lauantaina 21.7. olen mukana Rengon Jaakonmarkkinoilla Kokoomuksen teltalla klo 10-11. Tervetuloa juttusille ja mukaan upeille Renko-viikon markkinoille. Nähdäänhän.

Blogi, lauantaina 21.07.2012

Näin sitä kesälomatunnelmiin päästiin nopeasti. Eduskunnan kaksi kesäistuntopäivää nyt takana ja ilta täällä Loppijärven rannalla ja nyt aamusta täyttä aurinkoa ja tyyntä. Siitä on kesä tehty.

Kohta naapuripitäjään Renkoon ja sitten iltapäivällä hyvien ystävien häihin. Yksi parhaista ystävistäni Marko Tarkkala astelee tänään puolisonsa Ilonan kanssa avioliiton onnelliseen satamaan. Luvassa juhlista ihanimmat ja uskallan sanoa jo nyt, että parhaimmatkin. Onnea Ilonalle ja Makelle myös täällä blogissanikin.

Nyt aamun lehdet ja iso kuppi kahvia ja sitten Hämeenlinnan Renkoon. 

Terveisiä Rengosta. Sään suosiessa ihmisiä aivan valtavasti mukana ja tunnelma hieno. Ja tottakai siis Kokoomuskin mukana. Kiitokset siis Rengon kokoomuslaisille järjestelyistä. Oli mukava saada olla mukana jälleen näilläkin markkinoilla. Monennetko kymmenennet tänä kesänä. En edes uskalla laskea 🙂 

 

Kommentit