Ravivuosi päättyi Jokimaan V75:teen ja Niinistö-lähtöön – ”Pelkkää kokemusta kotiintuomisena”

Uutiset, tiistaina 27.12.2011

Ravivuoden päätös ravattiin Lahden Jokimaan osalta Tapaninpäivänä kun radalla kisattiin V75:sta. Lämpöasteisessa ja kovan myrskyn siivittämässä säässä juostiin myös Sauli Niinistön nimikkolähtö ja tämä sai myös kansanedustaja Timo Heinosen pelaamaan. Suosikki Niinistön-lähtöön löytyi kotitallilta Lopelta. Vaahteramäen Hurja-Ero kisasissa lähdössä, mutta hyvin alkanut juoksu päättyi pieneen rikkoon ja laukkaan.

– Syksy oli niin tiukkaa aikaa eduskunnassa, että en montaakaa kertaa raveihin ehtinyt. Mutta nyt oli hyvä vapaapäivä ja Jokimaalla aina hyvä tunnelma ja erinomaiset lähdöt, kiitteli Timo Heinonen.

Heinonen kertoi, että toto-puolelta ei tällä kertaa kotiituomisena ollut kuitenkaan muuta kuin kokemusta.

– Nyt ei napannut. Mutta se ei haittaa. Pienillä panoksilla aina pelaille ns. omaksi iloksi ja nytkin monta lähtöä tuli vain seurattua ilman vedonlyöntiäkin, kertoi Heinonen.

Sauli Niinistön -nimikkolähdössä Heinonen luotti Lopen Vaahteramäen tallin Hurja-Eroon. Jari Nylundin ohjastamana hevonen aloittikin vahvasti, mutta toisella takasuoralla hevosen parannellessa asemia tuli pieni rikko ja laukka. Juoksun voittotaistelu jäi siihen.

– Eero (Hurja-Ero) on samalta ystäväni tallilta missä käyn ratsastamassa. Olen saanut seurata sen uraa varsasta lähtien, kertoi Heinonen.

Niinistö-lähdön voittoon hienolla juoksulla juoksi Heikki Hietasen ohjatamana I.P. Ohjus ennen A.T. Vekkulia ja Stellanooraa. V75:ssä seitsemällä oikein sai 14 888,70 euroa, kuudella oikein 160,70 euroa ja viidellä 11,10 euroa.

Kommentit