Ratsastusviikkoa ja sen myötä kohti thDERBY:ä

Blogi, tiistaina 07.07.2015
WP_20150707_18_37_23_Pro

Tallin isäntä ja ratsastuksenopettajani Jari Nylund laittaa uudet kengät Sabrinalle ja taas mennään…

WP_20150707_12_49_50_Pro (1)

Tallikissa Sumullakin riittää vilskettä leirityspäivinämme. Vanha kaveri.

Tänään heinäkuun viikko on ollut jo vuosia aina minun kalenterissa varattu hevosille ja ratsastuskavereilleni. Aikanaan ystäväni Heini Arminen, silloin vielä Salminen, lähti kaveriksi ratsutallille kun etsin itselleni uutta aikuisiän harrastusta. Lapsuuden perhetuttuni Jari Nylund oli muuttanut juuri Lopelle perheensä kanssa takaisin ja sieltähän Nectar-hevonen löytyi. Nekun kanssa sain ensi kosketuksen ratsastukseen ja sillä tiellä olen edelleen. Neljätoista vuotta sitten aloitin ratsastuksen ja siitä sitten vuosittain aina olen juhlistanut hienoa harrastusta, upeita hevosia ja hyviä ystäviä thDERBY:llä.

Eilen aloitimme siis meidän ns. leiriviikon ja tänään jatkoimme kisaohjelman läpikäyntiä heti aamusta. Pitkäaikainen ratsuni Homeros on nyt vairaslomalla ja tällä kertaa Cosette alias Klaara on kisakaverina. Klaaran kanssa tänään jo ihan mukavaa menoa ja katsotaan sitten mitä lauantaina mitä kisapäivä tuo tullessaan. Timon Törppöä vai Lehmää ja ainakin Kultaista Hevosenkenkää.

Tämä päivä siis hevosille ja ystäville niin kuin huominen ja ylihuominen ja vielä lauantaikin. Kesän parhaita päiviä ja hetkiä. Ja sitten päiväsauna ja illalla vielä toisen leiriryhmän treenejä katsomassa. Nyt vielä iltalenkille juoksemaan. Huomenna saa taas Klaara aamusta juosta 🙂

 

 

Tagit: thDERBY,

Kommentit