Puolustusvaliokunnan kanssa Mäntyniemessä – Arki palasi eduskuntaan

Blogi, tiistaina 10.11.2015

Tänään eduskunnassa palasi jälleen ns. normaali arki päälle. Aamusta ensin Puolustusvaliokunnan kanssa Tasavallan presidentin pöytään. Mäntyniemessä aamukahvit ja hyvä keskustelu presidentin kanssa ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Niinistö on ollut tässä yhteydenpidossa eduskuntaan erityisen aktiivinen ja kerännytkin siitä runsaasti kiitosta. Viime kaudella ulkoasiainvaliokunnan kanssa olimme hyvinkin tiiviissä yhteydenpidossa ja myös puolustusvaliokunta ja TP istuvat säännöllisesti yhteisessä pöydässä. Keskusteluiden yksityiskohtiin ja sisältöihin en voi mennä, mutta niin kuin hyvin tiedätte ei aiheista todellakaan ole ollut nyt viime vuosina pulaa. Valitettavasti.

Puolustusvaliokunta Mäntyniemessä tapaamassa Tasavallan Presidentti Sauli Niinistöä.

Puolustusvaliokunta Mäntyniemessä tapaamassa Tasavallan Presidentti Sauli Niinistöä.

Eduskunnassa sitten valtiovarainvaliokunnan kokous tulevien vuosien talouden kehysten parissa ja tänään lähdin sitten ajoissa kotiin. Hieman syysflunssa nyt kiusaa ja oli pakko ottaa yksi ilta nyt happea. Toivottavasti huomenna jälleen täydessä vedossa ja kunnossa.

Kiitokset muutamista palautteista liittyen tuohon Sote-ratkaisuun. Ja myös onnitteluista jatkostani Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana. Nyt hieman kuumaa juomaa ja villasukat jalkaan.

 

Kommentit