Puoluekokouskiertueen Chat-istunto onnistui hyvin – Chatpaneelissa esillä tutut jutut ja uudet ideat

Uutiset, tiistaina 03.06.2008

Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi tähtäävä kansanedustaja Timo Heinonen vastaili ihmisten kysymyksiin puoluekokouskiertueeseensa liittyvässä Chat-istunnossa. Maanantaina 2. kesäkuuta illalla www.timoheinonen.fi sivustolla järjestetty sähköinen paneeli keräsi hyvin väkeä mukaan ja keskustelu oli vilkasta.

– Järjestin jo eduskuntavaalikampanjani aikana chat-vaalitenttejä idealla ”Uutta Suomessa – Ehdokas joka vastaa heti”. Kansanedustajana olen jatkanut chatistuntoja ajankohtaisista aiheista ja nyt päätimme järjestää myös puolueemme varapuheenjohtajakampanjaan liittyvän kyselytunnin, kertoi Timo Heinonen chat-istuntojensa taustoja.

Puoluekokousaiheet olivatkin aktiivisesti esillä illan istunnossa, mutta myös kokoomuksen tulevaisuus ja päivän politiikan ajankohtaiset aiheet saivat tunnin istunnosta osansa.

– Aika monta hyvää teemaa ja keskustelua ehdimme reilun tunnin aikana läpi käydä. Tyytyväinen olin siihen, että heti tentin jälkeen tuli toiveita jatkosta ja uusista chateistä ja tapani mukaan tulen niitä jatkossakin järjestemään. Yritämme vielä myös etsiä yhtä rakoa kalenterista ennen Tampereen puoluekokousta.

Kokoomuksen puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja puoluevaltuuston puheenjohtaja valitaan Tampereella Kokoomuksen puoluekokouksessa 13.-15.6.2008.

Kommentit