Perjantai, 28.09.2012

Blogi, perjantaina 28.09.2012

Eilen sain aika mieluisan puhelun. Soitettiin lehdestä ja haluttiin haastatella kun Lopella on kaikista tasa-arvoisin ehdokaslista ja juurikin meillä kokoomuksella. Mukana nimittäin 21 naista ja 21 miestä ja itseasiassa vielä hienosti ympäri koko pitäjän ja ikäjakaumakin niin että nuorin ei ole vieläkään 18 vuotta ja vanhimmat jo nähneet pitkälti elämää.

Itseasiassa isona juttuna pidimme myös sitä, että haluamme mukaan uusia nuoria ehdokkaita, mutta erittäin tärkeänä sitäkin, että listallamme on myös nuoria äitejä ja isiäkin. Sellaisia jotka elävät elämän kiireisiä vuosia. Sellaiset petheet käyttävät eniten kuntapalveluita neuvolasta, päivähoitoon ja kouluun ja kirjastoon jne. On tärkeää, että tällaisetkin perheet ja kokemukset on edustettuina tulevissa valtuustoissa.

Mutta tuli hyvä mieli kun listamme tällainenkin ainutlaatuisuus oli huomattu. Ja kun ehdokkaita on todellakin laajan pitäjämme jokaiselta alueelta niin se tarjoaa todellakin hyvän kattauksen ihan tavallisen hyviä loppilaisia kuntalaisten valittavaksi.

Tänään eduskunnassa jatkamme ympäristövaliokunnassa ensi vuoden budjetin läpikäyntiä. Se aamun ensimmäinen kokous.

Kello 21.28 ja aika paketoida päivä. Tänään eduskunnassa suuremmassa roolissa valiokunnat kun perjantain istunto aina vain puolituntinen. Asiantuntijakuulemiset siis jatkuivat ja jatkuvat nyt lähiajat. Isoja paketteja joka pöydällä ja niillä tiukat deadlinet.

Mutta onneksi tänään ajoissa Helsingistä eteenpäin. Ensin Riihimäelle ja siellä iltapäivä ja sitten illaksi jo kotiin. Huomenna nimittäin aamusta heti aloitamme. Lopella järjestetään markkinakauden päätös eli Maalaismarkkinat. Torillemme odotetaan jälleen paljon myyjiä ja väkeäkin ja me kokoomuslaiset tottakai myös mukana. Kokoomus Kuuntelee -teltta aamusta ehdokkaittemme toimesta pystyyn ja siitä se alkaa. Itse suuntaan päivällä vielä avaamaan riksulaisten kanssa kaupungin uutta Kahvila Korvaa. Nähdäänhän?

 

 

 

Kommentit