Perjantai, 22.12.2006

Blogi, perjantaina 22.12.2006

Oletko Sinä sivujen 40 000. kävijä? Kurkkaa laskuri ja ilmoita tukiryhmälle jos rikot pyöreitä. Rajan rikkojalle luvassa pieni palkinto sopivassa tilaisuudessa. Lähetä siis sähköpostia tukiryhma@timoheinonen.fi

….

Perjantai 22.12. – tänään koululaisetkin pääsevät ansaitsemalleen joululomalle. Tänään itsekin saan jo aloittaa joululoman viettoa. Ei enää työasioita eikä kokouksiakaan. Joulua kohden.

Työttömyys on edelleen laskussa kertoi aamun MTV3:sen uutiset. Viime kuussa työllisiä oli yli 40 000 enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan ja näin olleen työttömyysprosentti oli 6,7, mikä tarkoittaa pääsyä lamaa edeltävälle tasolle. Kehitys on ollut positiivista ja täytyy olla tyytyväinen, sillä se on meidän kaikkien etu, että maamme työllisyys vahvistuu ja kehittyy hyvään suuntaan. Tästä kehityksestä iso kiitos kuuluu yrittäjille ja maamme hallitukselle. Toivotaan, että sama positiivinen trendi jatkuu ensi vuonnakin.

….

Eilen sain illalla keskustella erittäin hyvän ja antoisan keskustelun Etelä-Suomen teiden hoidosta. Pitkäaikaiselta asiantuntijalta ja tekijältä sain paljon hyödyllistä tietoa hoidoltaan eritasoisten teiden hoidosta. Teitä näköjään voidaan hoitaa hyvinkin eri tavalla – täyttäen nuo tienhoidon kriteerit kuitenkin. Palataan tähän aiheeseen vielä tässä talven mittaan, mutta toivotaan, että tuo joululiikenne saisi sujua kuitenkin hyvissä olosuhteissa ja turvallisesti eteenpäin. Tiehallinto arvioi, että liikennettä on tänään eniten puolestapäivästä iltakuuteen, mutta pahoja ruuhkia ei teille odoteta Etelä-Suomen muutamia jonopätkiä lukuun ottamatta. Autoliitto ry:n vapaaehtoisten Operaatio Lumihiutale aloitti tehostetun liikennepäivystyksensä 16. joulukuuta ja operaation voimavarat keskitetään joulun meno- ja paluuliikenteen ruuhkahuippuihin ja valtateille. Teknistä Autoliitolta saa 24 tuntia vuorokaudessa kaikkialla Suomessa ja yhteyden Lumihiutaleeseen saa soittamalla Autoliiton ylläpitämään, valtakunnalliseen Autoilijan palvelukeskusnumeroon 0200-8080 (0,99 € puhelu + 0,99 € /min + pvm). Toivotaan, että kaikki menee kuitenkin hyvin ja kaikki pääsevät joulun viettoon hyvissä tunnelmissa.

….

Nyt hieman siivouspuuhiin. Joulua valmistelemaan. Aloitetaan kylpyhuoneesta ja wc:stä ja siitä se etenee. Mukavaa joulun odotusta kaikille.

….

Nykypäivä tänään 22.12.2006 uutisoi hienosti kuvan kanssa vaalikahvilamme varaslähdön. Juttua aiheesta oli myös Aamupostissa ja sielläkin kuvan kanssa. Toivotaan, että Cafe saa hyvän vastaanoton tammikuussakin. Olemme järjestämässä myös muutamaan tilaisuutta Cafe Heinoseen niin, että paikalle kutsutaan laajemminkin Hämeen kansanedustajaehdokkaita. Niistä jutuista lisää heti tammikuussa.

Kello 17.20 ja päivä mennyt jouluvalmisteluissa. Kotiakin hieman viimeistelimme kaverini kanssa. Kylpyhuoneisiin koukkuja ja juuri viimeisenä porailin Hiltillä reiät keittiön taululle. Kotimme alkaa olla pikkuhiljaa valmis ja Sadun hääriessä keittiössä joulutorttujen ja herkkujen parissa alkaa tuoksukin olla kohdallaan. Joulu tulee.

Tänään illalla kummilapset tulevat perheineen jouluglögille ja hakemaan tonttujen jättämät paketit Mäkitieltä. Mukava jouluinen ilta siis edessä – kummilapsien, heidän perheiden ja ystävien kesken.

….

Mukava ilta takana. Vauhtia riitti ja lahjat tuli avattua. Koulumme joulujuhlan seurana tämä ilta viimeistään toi sen joulutunnelman. Lopuksi vielä saimme naapurissa maistiaiset suoraan uunista nostetusta joulukinkusta. Nyt nukkumaan.

Kommentit