Perjantai, 11.04.2008

Blogi, perjantaina 11.04.2008

Tänään Nuorten Parlamentin päivä eduskunnassa. Me kansanedustajat siis tänään sivuosassa ja lehtereillä ja pääosassa yläkoululaiset jotka tänään mm. kyselytunnilla äänessä. Itse olen lupautunut mukaan myös päivään ja nyt aloitamme päivän aamupalatilaisuudella ja siitä sitten erilaisia juttuja nuorten kanssa koko pitkän päivän. Aika upea tunnelma jo nyt kahdeksan jälkeen täällä talossa.

Eilen kyselytuntikysymykseni autojen katsastushinnoista ja tuontiautojen katsatusvaateista on ylittänyt laajasti uutiskynnyksen. Eilen mm. MTV3:n verkkosivuilla aihe esillä ja myös monet lehdet Etelä-Suomen Sanomien ja Kalevan johdolla aiheen kimpussa. Toivotaan todella, että asiaa saadaan eteenpäin.

Tänään Nuorten Parlamentin jälkeen sitten lähdemme Viroon kahdeksi päiväksi ja huomenna työmatka Tampereelle ja siinä se viikonloppu meneekin. Mutta nyt nuorten seuraan.

….

Päivä Nuorten Parlamentin parissa meni siivellä. Olin varannut tämän päivän kalenteriini vain ja ainostaan nuoria varten ja heti aamusta asti menoa riittikin. Ensimmäinen sovittu tapaaminen oli hämeenlinnalaisten ja lammilaisten nuorten ja opettajien kanssa käyty aamupalakeskustelu, mutta jo sitä ennen sain muutaman nuoren kanssa hieman taloakin kierrellä. Päivän täydellinen huipennus oli suullinen kyselytunti ja olikin upeaa, että kaikki hallituksemme ministerit olivat paikalla. Aiheet ajankohtaisia ja kysymykset erinomaisia ja myös minun paikalta takapenkistä tehtiin jälleen kysymys – nyt nuorten toimesta. Kello kuitenkin jo tikittää ja nyt satamaan. Viroon täksi illaksi ja huomiseksi päiväksi.

Kommentit