Perjantai, 10.07.2009

Blogi, perjantaina 10.07.2009

Viikko alkaa pikkuhiljaa painua jälleen viikonlopulle. Meillä Lopella se tarkoittaa vilkasta kauppapäivää kun vapaa-ajanasunnot täyttyvät näinä heinäkuun viikonloppuina. Se tietenkin näkyy kauppojemma kassoissa ja sitä kautta myös palvelutarjonnan laajuudessa myös läpivuoden. Voi siis hyvin sanoa, että kotikuntammekin elää kesästä. Viime viikonloppu oli meillä tapahtumien osalta ehkä kesäin vilkkain ja tässä olenkin itse miettinyt, että pitäisikö meidänkin talousalueelle Hyvinkää-Riihimäen alueella saada aikaan hieman pidempiaikaisiakin tapahtumia musiikin, teatterin tai vaikkapa Krouvin Kyläpäivien ja maaseudun innoittamana ruuan ja kädentaitojen ympärille. Hyviä tapahtumia alueeltamme löytyy lukuisia mm. Mommilanjärven soutelut ja Riihimäen korkeatasoinen kamarimusiikki ja muutakin musiikkia tarjoava Riihimäen Kesäkonsertit sarja sai hieman pienimuotoisempi Loppi Soitto elokuun puolenvälin jälkeen. Taideosaamista meillä on myös paljon ateljeekodeista ja näyttelyistä Riihimäen Taidemuseoon. Jotain tästä voisimme yhdessä rakentaa? Sellaista mikä näkyisi ja kuuluisi? Olisiko ideoita?

Tänään lähden Kouvolaan iltapäivällä. Sitä ennen kuitenkin joitakin töitä vielä hoidettavana, mutta tarkoitus olla perillä jo ennen iltaa. Huomenna Kouvolan seudulla ajetaan kauden seuraava SM-ralli ja olen sinne kesälomalla lupautunut tavanmukaan töihin. Mukava harrastus nykyään ja onkin todella mukava nähdä jälleen muutaman kuukauden tauon jälkeen tätä motorsportväkeä. Kouvolassa aina hyvä tunnelma ja upeat tiet ja tällä kertaa vielä aivan uudetkin. Lupailee siis mielenkiintoista kilpailupäivää huomiseksi ja nuotituspäivää kuljettajille tänään perjantaina. Työntäyteinen siis sekin.

Nyt siis jo Kouvolassa. Mukava kesäinen kaupunki ja jälleen kiva olla täällä. Tänään ei mitään ihmeellistä siis aamupäivän jälkeen ja nyt odottelemmekin jo huomista ja SM-rallin alkua. Tänään saimme hienon uutisen kun Ari Vatanen ilmoitti olevansa käytettävissä FIA:n presidentiksi Max Mosleyn jälkeen. Olen täälläkin useammankin kerran kirjoittunut aiheesta ja toivotaan, että saamme nyt asian loppuun. Tänään aihe puhuttanut täällä kuin myös politiikankin puolella ja yhteydenottoja ollut kiitettävästi minuunkin. Kaikki voimat siis liikkeelle ja liikkeellä. Hyvä niin.

Kommentit