Perjantai, 10.03.2006

Blogi, lauantaina 11.03.2006

Kirpakka pakkanen täällä Laukaassa. Nyt Peurunkaan aamupalalle ja sitten rallin kuulutustöihin.

Aamiaisella oli koko rallin SM-sarjan kuumin kärki samaan aikaan syömässä. Yksi lahjakkaimmista kuljettajistamme vasta 20-vuotias Jari-Matti Latvala kertoi teiden olevan upeassa kunnossa ja enteili upeaa kilpailua.

Kaikki sujui hienosti. Taistelu oli tiukkaa ja yleisöä oli upeasti jälleen liikkeellä. Aamun aloitin rallin lähdöllä, sitten kolme huoltoparkkia ja illalla vielä kukitukset ja kaiken päätteeksi palkintojenjaot. Työntäyteinen päivä.

Alenin Markun kanssa istuimme huollossa ja odotimme kuljettajia huoltoon. Markun poika Anton ajaa nyt tosissaan ja tällä kaudella meno on parantunut huikeasti. On se Markku vaan mukava mies. Hauskaa seuraa piristämään päivää – jutuillaan matkoilta ja muualtakin. Kiusasi vielä hieman politiikastakin. Muisti kuin ihmeenkaupalla SRC kauden 2004 ja sen kun Juha Kankkunen oli Eu-ehdokkaana. Silloin Alahärmässä aamupalalla tuli Kankun kanssa jotain juttua politiikasta. Pääsin kuulemma hyvin kuittaamaan tilanteen kokemuksella ja oikaisemaan asian ja se oli jäänyt Markun mieleen. Nyt sitä muisteli myös. Hauskoja juttuja.

Illalla kymmeneltä lähdin vielä ajamaan kotiin ja nyt omassa kodissa. 600 kilometriä ajoa takana ja mukavaa työkeikkaa rikkaampana.

Nyt nukkumaan!

Kommentit