Lauantai, 11.03.2006

Blogi, sunnuntaina 12.03.2006

Vapaapäivä! Kiva välillä niinkin. Aamulla sain nukkua hieman pidmepään. Sitten päivänlehdet ja aamupala ja nyt ajattelin lähteä käymään Pekkalassa rakkaalla mökilläni. Nautiskelemaan hieman ihanasta talvisäästä. Soitetaanpa josko kummityttö Venla lähtisi käymään ulkoilemassa. Eeva vastasi puheluun – Venla ystävällään leikkimässä. Kummisetä siis ei saanut kaveria matkaan. Ensi kerralla sitten.

Nyt talvivaatteet päälle ja nauttimaan talvesta ja auringosta.

Mökillä Pekkalassa oli aivan upeaa. Talvi parhaimmillaan ja aurinko lämmitti jo kivasti. Ensin vähän lumitöitä ja sitten puutarhasakset käyttöön. Oli siis aika leikata omenapuut ja marjapensaat. Omenapuut saivat valmiuden kevääksi ja kirsikka- ja luumupuut myös tarkistin talven jäljiltä. Toivotaan jälleen hyvää satoa.

Kiertelimme Sadun kanssa myös pihoja ja metsiä muutenkin. Talitiaiset olivat jälleen syömässä ja istutetut puut voivat pakkastalvenkin jälkeen hyvin. Olen jollain kummalla tavalla höyrähtänyt puihin. Aina merkkipäivinä istutan puita mm. ylioppilas lehmus, valmistujaiskuusi, Äidin 60-vuotis Serbian kuusi ja Helvi-tädin siunauspäivän Kyynelkoivu. Kummipoika Eliaksen ristiäispäivän koivu jne. Niissä elävät muistot. Pekkalaan olen istuttanut myös paljon muita puulajeja. Löytyy hevoskastanja, tammia, lehtikuusia jne. Rakastan puita ja eikös sanonta kuulu, että elämä ei ole mennyt hukkaan jos on edes yhden puun istuttanut 🙂

Luonnosta sitten Sadun kanssa lounastamaan ja sitten Formuloita jännittämään. Kimi ajoi loistavan kilpailun. Alonson ja Shumin takana kolmas vaikka starttasikin viimeisestä ruudusta. Hyvä Suomi.

Nyt sitten teen Lopen kokoomuksen materiaaleja kevätkokoukseen joka on tiistaina. Jos kaikki menee minun suunnitelmien mukaan kokous nimittänee minut jäsenäänestysehdokkaakseen Hämeen Kokoomuksen kansanedustajien jäsenäänestykseen. Toivon niin.

….

Soitin vielä Eevalle. Venla kummityttö vastasi ja häntä harmitti kun Pekkalan retki jäi väliin. Kyseli kovasti mitä kummisetä ja Satu siellä tekivät ja oliko vielä EVÄÄTKIN? No ei ollut kun ei Venla lähtenyt vaan ihan ulkoilua ja luonnosta nauttimista.

Nyt sauna päälle ja rentoutumaan.

Kommentit