Perjantai, 09.03.2007

Blogi, perjantaina 09.03.2007

Aikainen herätys. Kello nyt viisi ja ylös ja jo kuuden jälkeen olemme tukiryhmäläisten kanssa Riihimäen Rautatieasemalla aamutempauksessamme. Pidä Paussi -teemalla.

Hauskoja viestejä tullut maailmaltakin. MM. ”Itse käyn huomenna antamassa ääneni Sinulle Lontoon suurlähetystössä” ja ”Sait tanaan aaneni taalla Floridassa USA”. Niin se maailma on tänäpäivänä tämän netin kautta pieni. Kiitos näistäkin rohkaisevista viesteistä.

Eilen myös Hämeen Sanomat oli yhteyksissä ja kyseli kampanjamme budjettia. Olivat yhteyksissä kuulemme ehdokkaisiin joiden uskovat olevan menossa läpi. Hyvä niin. Kampanjamme budjetti on tässä koko ajan jatkanut kasvuaa. Uusia yrityksiä ja yksityisiä on liittynyt mukaan myös taloudellisiksi tukijoiksi ja tämä on näkynyt talouspuolellakin. Rahallinen kokonaisbudjetti noussee yli 40 000 euroon ja siitä suurimman osan nielaisee lehti- ja tv-mainonta sekä nyt loppuviikon aikana jaettava vaalilehtemme. Sitten rahaakin tärkeämpänä on tämä meidän yli 500 jäsenen tukiryhmä ja tukiverkosto minkä arvoa ei voi rahassa mitata ja myös ahkera kiertäminen tukiryhmän kanssa eri tilaisuuksissa. Pääsemme lähelle 200 tilaisuutta ja tapahtumaa ennen ensi viikon sunnuntain vaalipäivää. Katsotaan mihin työmme sitten riittää. Ahkerasta loppuun asti kierrämme ja teemme työtä – tosissamme. Toivotaan parasta.

Nyt Riihimäen Rautatieasemalle…

….

Kello 13.09 ja juuri Riihimäeltä kotiin. Aamun rautatieaseman tempaus onnitui vaikka hieman mietin vastaanottoa aamuvarhaisella. Hieman yli 600 Paussi -välipalapatukkaa meni jakoon ja iloisia ilmeitä ja huomenen toivotuksia saimme palautteeksi. Seitsemän hengen joukko kampanjaväkeä ahkeroi kaksi tuntia. Kiitokset Ellalle, Marjalle, Katjalle, Raisalle, Jukalle, Ramulle ja Veikolle. Kiva aamunavaus tämä.

Tämän jälkeen kampanja jatkui Riihimäellä ja samalla kävin myös parturissa. Britt laittoi tukan jälleen kuosiin. Sitten kotiin tultuani kävin vielä äänestämässä. Nyt velvollisuus hoidettu ja yksi ääni ainakin tulossa 🙂 Päivällä vielä toinen keikka Riihimäen keskustaan. Kortteja jakoon ja nyt hetki sitten sen oman paussin parissa. Tunti ihan pitkällään ja sitten Hämeenlinnan kautta Padasjoelle illaksi Kahvila Korvaan Korvakaraokeen. Padasjoen jälkeen vielä ohjelmassa illalla Mukana Hämeen yössä -kiertueen ilta WildWestissä kavereideni bändi StoneSoul heittää debyyttikeikkansa kampanjani väreissä. Hieno juttu ja päätös tälle päivälle. Sisäänpääsyn ja keikan siis tarjoamme! Nähdään!

Nyt tuo Paussi ja sitten kampanjapäivä jatkuu…

….

Riihimäki, Hämeenlinna ja sitten Padasjoelle Kahvila Korvaan. Upea – Hämeen ainakin kaunein ja tyylikkäin Kahvila Korva. Väkeä tupa täynnä ja karaoke kaikasi. Loistava idea Suomaan Laurilta ja kumppaneilta ja oli kiva olla mukana Sarin, Merjan, Kallen ja Jarmon kanssa. Pari lauluakin tuli laulettua.

Padasjoelta sitten pitkä ja pimeä tie Riihimäelle Stonesoulun neitsytkeikalle. Keikka oli osa Mukana Hämeen yössä -kiertuetta ja porukkaa olikin hyvin paikalla. Onnistunut keikka ja tilaisuus muutenkin. Rentoa ja rakempaakin menoa. Nyt kello 01.00 ja juuri kotiin. Pakko painaa pää tyynyyn. Huomenna aikainen herätys ensin Riihimäelle ja sitten Hämeenlinnan Toivo Lauantaihin Reskalle. Illalla vielä kampanjan Sirkus yökerho Sirkuksessa klo 20-22.

Niin tänään sitten kotisivummekin menivät tukkoon. Päivän aikana kävijöitä oli niin paljon, että illan suussa sivut sulkeutuivat ruuhkan takia. Neobitti lisäsi sivujen kaistaa ja nyt sivut jälleen toiminnassa. Uskomaton ruuhka ollut täällä sivuilla tällä viikolla, mutta nyt pitäisi kävijöiden mahtua. Kiitokset Neobitille loistavasta ja nopeasta palvelusta.

Kommentit