Perjantai, 06.07.2007

Blogi, perjantaina 06.07.2007

Tänään perjantaina moottoripyörälehti Bike tulee vieraakseni kesän hiljentämään eduskuntaan. Bike tekee juttua lehteensä taustojeni takia ja myös osaltaan sen takia, että valintani Valtion Liikuntaneuvostoon varmistui. Tämä valinta on saanut hyvän vastaanoton. Tänään mm. aamulla töihin ajellessani yksi perhepäivähoitaja soitti asiaan liittyen ja toivoi, että allekouluikäisten lasten liikuntaan ja liikkumiseen kiinnitettäisiin erityistä huomiota. Olen samaa mieltä ja jo lapsen motoriikan kehittymisen kannalta monipuolinen liikunta ja tekeminen on tärkeää. Soittajalla oli huoli jo osittain kohtuuttomiksi menneistä rajoitteistä mitkä estävät lasten kanssa liikkumisen ja siirtymisen liikkumispaikkoihin. Lupasin asian ottaa sopivassa paikassa esille.

….

Bike-moottoripyörälehden haastattelussa vierähtikin mukavasti aikaa. Olen jutun tehneen Jäkälän Jussin kanssa tutustunut töiden kautta ja olikin mukava tehdä juttua oikein ns. pitkän kaavan mukaan. Ensin otimme eduskunnan portailla kuvat MM-sarjaa ajavan Marko Tarkkalan KTM-pyörän kanssa ja sitten jatkoimme sisällä ensin hieman tutustuen taloon ja sitten lounaan merkeissä juttua tehden. Esille nousi laidasta laitaan asiat urheilusta yleensä ja moottoriurheilusta ja prätkistä erityisesti. Mielenkiinnolla jään odottamaan juttua ja ennen muuta sen erikoisia kuvia. Vinkkaan sitten kun lehti tulee jos joku haluaa ostaa 🙂

Helsingissä näin myös nopeasti avovaimoni Sadun joka on Helsingin kaupungilla töissä. Perjantaina hieman lyhyempi päivä ja ehdimme nopeasti nähdä. Sen jälkeen vielä treffasin hyvän ystäväni Sannan ennen kuin lähdin työmatkalle Kouvolaan. Nyt jo täällä ja lehdistötilaisuus SM-rallin osalta jo vedetty. Huomenna siis juonnan rallin SM-sarjan kuudennen osakilpailun SM OK-Autorallin täällä Kouvolan keskustassa. Tervetuloa seuraamaan kisaa. Upea taistelu luvassa mitä värittämässä myös Neste Oil Rallyyn valmistautuva Daniel Sordo. Nähtävää siis riittää.

Kommentit