Onnea Lopen Mieslaulajat ja kiitos.

Blogi, sunnuntaina 20.10.2013

Tänään Lopen Mieslaulajat juhlivat 45-vuotista taivaltaan. Upea juhlakonsertti Loppisalissa ja väkeä sali täynnä. Parituntinen meni hetkessä hyvän mieslaulun ja kuorolaulun parissa ja upea ohjelmisto sai yllätyksenä vielä Timotein serenadit sekä alkuperäisten Mieslaulajien laulutervehdyksen. Mukana vielä kolme alkuperäistä laulajaa varsinaisessa kuorossakin 45 vuoden takaa Jorma Laurilan, Harri Lindforsin ja Jaakko Lindforsin johdolla ja paikalla perustajajäsenistä myös director cantukset Pekka Perko sekä kuoroa ensimmäiset 30 vuotta johtanut Kalle Ainola. Kallen jälkeen kuoro sai johtoonsa Petri Lindbergin joka nyt siis jo johtanut loppilaisia mieslaulajia 15 vuotta ja tehnyt erinomaista työtä. Juhlaa ohjelmaa ja taidetta, mutta myös hieman pilkettäkin aika-ajoin silmissä ja huumoriakin mukana. Tätä kaikkea myös tämän päivän juhlakonsertti tarjosi.

Oli hieno saada onnitella kotikuntamme Lopen puolesta Mieslaulajia ja ennen muuta kiittää hienosta työtä Lopen hyväksi. Niin se vaan on, että Mieslaulajien ja Timotein ja Nuorisokuoromme toimesta monessa paikassa ympäri maailmankin Loppi tunnetaan nimenomaan kuorolaulusta. Tänäkin syksynä musiikkimme sai uusia ystäviä Irlannissa kun Mieslaulajat tekivät juhlamatkansa sinne. Ja totta kai Mieslaulajien merkitys ollut myös suuri Lopen Teatterin historiassa ja monessa muussa tapahtumassa ja juhlassa. 

Vielä kerran kiitos Petri Lindbergin ja Lopen Mieslaulajille tämän iltapäivän konsertista. Konsertti keräsi runsaasti kiitos myös kauempaakin tulleilta kuoromusiikin ystäviltä ja ammattilaisiltakin. Hienoa.

Mutta mahtui tähän vapaapäivään muutakin. Aamusta ensin kolme tuntia perheen ja kummien kanssa Luutaharjulla. Ensin Pikkusamo ja sitten Luutalammilla vielä nuotikahvit ja makkarat. Olipahan upea syyspäivä ja aurinko vielä lammin rannalla mukavasti lämmitti.

 

Kommentit