Onnea Jare. Ja onnea tänään myös kaikki NAISET! Hyvää Naistenpäivää!

Blogi, lauantaina 08.03.2014

Eilen illalla sain olla mukana kun kulttuurikummisetäni Cheek alias Jare Tiihonen juhli Emma-Gaalassa. Jaren huikea viime vuosi sai arvoisensa kruunun, kun mies putsasi sanalla sanoen koko palkintopöydän. Jare voitti arvostetun yleisöäänestys Emman, mutta myös Parhaan miessolistin palkinnon. Lisäksi Kuka muu muka -levy palkittiin viime vuoden 2013 myydyimpänä levynä. Ja vielä Timantit on ikuisia sai Parhaan musiikkivideon Emman.

Onnea siis vielä kerran Jarelle ja tsemppiä uuteen upeaan vuoteen. Hämmentyneenä olen saanut läheltä seurata miehen urakehitystä ja nähdä miten nöyrä ja kova työ ja keskittyminen oleelliseen palkitaan.

Cheekin takana toiseksi eniten Emmoja keräsi legenda J. Karjalainen ja Haloo Helsinki!. Vuoden biisinä palkittiin Karjalaisen Mennyt mies. Albumi Et ole yksin sai vuoden Albumin Emman sekä Vuoden rock-albumin Emman.

Gaalan kolmas menestyjä oli Haloo Helsinki!, joka sai niin ikään kolme Emmaa. Haloo Helsinki palkittiin Vuoden yhtyeenä, Vuoden Live-esiintyjänä ja Haloo Helsingin Maailma on tehty meitä varten Vuoden Popalbumina.

Upea Sanni sai arvokkaan Vuoden Naisartistin Emman ja Isac Elliot Vuoden tulokkaan Emman.

Onnea vielä kerran kaikille palkituille ja kiitos kutsusta päästä mukaan musiikin juhlaan.

Nyt jo aamu ja kello hieman yli seitsemän. Uusi päivä tästä käyntiin.

Kello 22.59 ja mukava Naistenpäivä takana. Vielä täälläkin onnea teille kaikille ja kiitosta kaikesta 🙂 Ja jatketaan yhdessä työtä tasa-arvoisen ja naistenkin oikeudet paremmin koko kaikkialla huomioon ottavan maailman puolesta. Työtä riittää meillä Suomessa, mutta vielä paljon enemmän monessa muussa maassa. Että kaikki tytötkin pääsisivät alkuun kouluun jne. Ja sitten täydelliseen tasa-arvoon niin työelämässä kuin arjessakin.

Tänään kävin Mikkolan Suoramyynnistä Lopen Maakylästä hakemassa lisää Hyvää Suomesta -ruokaa. Täytyy sanoa, että vuodessa on Suomessa tapahtunut paljon suomalaisen ruuan saralla. Alkuperämerkinnöissä olemme ottaneet ison askeleen eteenpäin ja nyt jo ihan tavallisesti lähikaupastakin löytää käytännössä kaiken ruuan myös kotimaisena. Hyvä niin. Ja uskoisin, että kun ääntä pidämme ja vaadimme niin alkuperämerkinnät menevät edelleen eteenpäin ja joskus se tilanne mistä haaveilen, että kaikessa ruuassa on alkuperämerkinnät niin ruokakaupassa kuin ravintoloissa ja työpaikkaruokaloissakin. Ja tavoitteeni myös se, että kouluissa ja vanhainkodeissa ja vastaavissakin syötäisiin jatkossa hyvää ja turvallista kotimaista ruokaa. Mikkolalta tänään matkaan viime viikolla tilan omista viljoista tehtyjä kaurahiutaleita, ruisleipä ja hiivaleipä ja kaikki siis 100% suomalaista ja vieläpä lähiruokaa. Ja kotiin kun pääsin niin lapsethan söivät puolet hiivaleivästä hetkessä. Sen siis erottaa mausta jo pienetkin.

Tänään ehdin myös ratsutallillekin. Keskiviikkona en päässyt kuin katsomo-osastolle, mutta tänään jälleen ratsailla. Naistenpäivän kunniaksi vielä kaverina upea Mimmi. Aikamoinen tamma onkin. Upea. Kerta kaikkiaan. Talli ja ratsastus tekivät hyvää tähän tiukkaan viikkoon. Nyt on menty taas pää kolmantena jalkana ja näyttää siltä, että ensi viikosta tulee samanlainen. Ja vielä emme edes tiedä mitä kaikkea Ukraina tulee tässä aiheuttamaan ja se näkyy suoraan sitten meillä ulkoasiainvaliokunnassa kuin puolustusvaliokunnassakin. Toivottavasti ei mitään enää pahempaa ole tulossa.

Kommentit