Nuorisotiimi valmistautuu eduskuntavaaleihin – Kansanedustaja Timo Heinonen antaa nuorille vastuuta

Uutiset, keskiviikkona 23.05.2018

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen julkisti ensimmäisen eduskuntavaalien kampanjaryhmänsä tänään. Nuorten rakentama ryhmä toimii varsinaisen kampanjatiimin osana ja tulee täydentämään kampanjointia uudenlaisilla ideoilla.

-On hieno saada tällainen ryhmä mukaan tekemään kampanjaa. Tässä on mukana jo viime vaaleissa mukana olleita, mutta myös uusia tekijöitä, kiitteli Timo Heinonen aloittavaa nuorten ydinporukkaa.

Riihimäen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Lilli Lindblom koordinoi nuorten tekemää kampanjaa ja vetovastuuta ottavat maakunnallisesti ja alueellisesti Hämeen Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja hauholainen Hanna Puntila ja Hämeenlinnan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Elisa Hyvärinen ja Lopen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Rosa Laine. Ryhmää täydennetään vielä vetäjillä Lounais-Hämeen ja Päijät-Hämeen osalta. Nuorten ryhmä järjestäytyy itsenäisesti myöhemmin kun mukaan lähtevät on laajemmin tiedossa. Tällä hetkellä ryhmässä on mukana parisenkymmentä nuorta eri puolilta Hämettä.

-Mukana on jo nyt muutama kymmenen nuorta eri puolilta Hämettä. Porukka on kaikille avoin ja tiimiin voi liittyä ehtii sitten antamaan Timon kampanjalle minkälaisen tai -kokoisen panoksen tahansa, kertoi Lilli Lindblom.

Kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalien nuorisotiimi tulee järjestämään omia tapahtumia ja tilaisuuksia ja avustamaan ehdokasta kampanjoinnissa eri tavoin. Heinosen eduskuntavaalien vaalipäällikkönä jatkaa Riku Bitter ja kampanjan johtoryhmä julkaistaan lähiaikoina.

Mukanaan kampanjaan ja sen tiimeihin voi ilmoittautua sähköpostilla riku.bitter@granlund.fi tai timo.heinonen@eduskunta.fi. Nuorten tiimiin voi lilli.lindblom@outlook.com.

Kommentit