Neste Oil Rally käyntiin

Blogi, torstaina 31.07.2014

Nyt se sitten alkaa. Nyt nelipäiväiseksi palannut Suomen MM-ralli ja upea avauspäivä edessä. Kello kohta kaksi ja aamun testierikoiskoe jo ajettu ja kolmelta sitten tositoimiin. Ja avauspäivä huipentuu tuohon legendaarisen Ouninpohjan paluuseen. Tänä viikonloppuna täällä blogissani siis vain oikeastaan rallia ja lyhyesti sitäkin. Tiukka kesätyöviikonloppu nimittäin käynnissä rallin pääselostajana.

Kello 23.14 ja juuri Harjulta kotiin. Kyllä se oli yksi ralliuran hienoimpia hetkiä päästä selostamaan Harjun EK tuhatpäiselle rallikansalle ja tuntui tunnelmaa riittävän katsomonkin puolella. Valtavasti väkeä ja hieno Harjun tunnelma heti takaisin vuosien tauon jälkeen.

Avauspäivä Neste Oil Rallysta näin takana ja neljän erikoiskokeen jälkeen veikkaukseni rallin voittajasta pitää. Jari-Matti Latvala ajoi upean avauspäivän ja johtaa rallia ennen Sebastien Ogieria ja kolmantena ajavaa Kris Meekeä. Mutta vielä kolme pitkää kisapäivää edessä ja huomenna se rallin pisin päivä. Aamusta heti selostamaan Ouninpohjan Kakaristoa ja sitten illalla taas äänessä Harjulla.

Hieno rallipäivä päätökseen ja nyt hetki pitkälleen. Huomenna jatketaan.

Kommentit