Neljäs eduskuntakausi käyntiin – Aina ikimuistoinen ja hieno hetki

Blogi, tiistaina 23.04.2019

Eduskuntatalon Hämeen graniitista tehdyt portaat on aina juhlava astella ylös eduskuntakauden alkajaisiksi. Kaksitoista vuotta sitten, kun ensi kertaa ne kansanedustajana sain astella niin tunne oli tietenkin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen, mutta täytyy myöntää, että on se joka kerta uuden kauden alkajaisiksi tunnelmarikas hetki. Kolme eduskuntakautta jo takana ja nyt sitten käyntiin se neljäs. Päivällä valtakirjat tarkistettiin ja muut uuden kauden käytännön järjestelyt ja sitten huomenna puhemiesten vaalit jne.

Tänään oli mukava tavata monta jo aiemmilta kausilta tuttua kollegaa, mutta myös monia uusia nyt ensikertaa kansanedustajaksi nousseitta niin omasta puolueesta kuin muistakin. Monella hymy herkässä ja ehkä hieman hämmennystäkin ilmassa. On totta, että se ensimmäinen päivä tässä talossa on aivan varmasti aina hämmennyksenkin täyttämä.

Nyt vielä illaksi Hämeenlinnaan. SM-liigan toinen finaaliottelu ja Ritari-Areena varmasti viimeistä paikkaa myöten täynnä, kun oranssipaidat kohtaavat toistamiseen Kärppälauman. Me huudetaan oranssille keväälle!

….

Ja hyvin huusimmekin. Makea voitto Kerholle Kärpistä ja sarja näin 1-1. Erinomaisen hyvää finaalikiekkoa ja Rinkelinmäki täynnä. Tästä on hyvä jatkaa!

Kommentit