MPK 201 vierailulla Kirkniemen Kartanossa

Blogi, maanantaina 01.06.2015
Tänään Maanpuolustuskurssin kanssa vierailulla Kirkniemen Kartanossa. Olipahan upea kokemus.

Tänään Maanpuolustuskurssin kanssa vierailulla Kirkniemen Kartanossa. Olipahan upea kokemus.

Viime vaalikaudella sain kunnian osallistua valtakunnalliselle Maanpuolustuskurssille. 201. MPK oli juuri niin hieno kokemus kuin kaikki kahdellesadalle edeltäneelle kurssille osallistuneet olivat hehkuttaneet. Jos joskus siis avautuu mahdollisuus osallistua valtakunnalliselle tai vaikka vain maakunnalliselle Maanpuolustuskurssille niin kannattaa mennä ja osallistua ja sitoutua 110 prosenttisesti.

Kurssin jälkeen olemme pitäneet tiiviisti yhteyttä kurssisisarien ja -veljien kanssa. Tänään olimme vierailulla Kirkniemen Kartanossa Mannerheimin jalanjäljissä. Upea vierailu ja hieno kokemus. Ja aina illoissa myös asiaohjelmaa muutakin ja tällä kertaa saimme katsauksen Äänekosken Biotuotetehdasprojektiin. Tämä hanke juuri sitä mistä nyt uuden hallituksemmekin kanssa haemme tulevaisuuden kasvua maahamme.

Iso kiitos vielä järjestelyistä ja mielenkiintoisesta illasta Marsalkka Mannerheimin kotikartanossa. Viime viikolla Marsalkan metsästysmajalla Lopella ja itseasiassa tänään aamulla jo kahvilla ja lounaalla Mannerheimin veljen entisessä kartanossa tai sen entisessä navetassa Jokioisilla.

Hämeen Maakuntavaltuusto koolla Jokioisilla. Maakuntajohtaja Timo Reina esitteli tuoreen hallitusohjelman linjauksia.

Hämeen Maakuntavaltuusto koolla Jokioisilla. Maakuntajohtaja Timo Reina esitteli tuoreen hallitusohjelman linjauksia.

Jokioisten Tietotalolla siis tänään aamusta Hämeen Maakuntavaltuuston kevätkokous. Listalla mm. juuri valmistunut hallitusohjelma ja myös maakuntajohtaja Timo Reina huomioi minun osuuteni tässä työssä mm. maankäytön ja kaavoituksen uusissa linjauksista. Ne ovatkin yksinomaan keränneet kiitosta joka puolelta. Hyvä niin. Käsittelyssä maakuntavaltuustossa myös vaihemaakuntakaava ja tilinpäätökset ja muut.

Mutta nyt kello jo paljon ja aika painaa pää tyynyyn. Huomenna eduskunnassa käsittelyyn tuore hallitusohjelmamme. Mielenkiintoinen päivä siis luvassa.

 

 

 

Kommentit