Mitä Pariisissa pitää ainakin tehdä?

Blogi, tiistaina 15.09.2015

Aikainen herätys tänään. Upea Pariisi ja mietin että mitä ainakin pitää Pariisissa tehdä? No työmatkan tiukkuutta kuvaa hyvin se, että ensimmäistä kertaa elämässäni olin aamupalalla ensimmäisenä. Se nyt siis koettu Pariisissa. Olisihan täällä paljon muutakin upeaa…

Aamusta tapaaminen suurlähettilään kanssa ja sitten valtiovarainministeri Michel Sapinin kabinettipäällikkö Claire Waysandin ja eurooppa-asioiden ja kansainvälisten-finanssiasioiden neuvonantajan Gabriel Cumengen kanssa Ranskan Valtiovarainministeriössä. Sitten Ranskan kansalliskokouksen finanssi-, talous- ja budjettiasioista vastaavan valiokunnan edustajien tapaaminen ja myös Suomi-Ranska ystävyysryhmän edustajien kanssa.

Iltapäivällä vielä tapasin European Council on Foreign Relations (ECFR) –toimiston johtajan Manuel Lafont-Rapnouil`n ja koordinaattori Tara Varman. Tapaamisen aiheena Ranskan ja EU:n ulkopolitiikka.

Illalla vielä tapaamaan väkeä suurlähetystöön. Paikalla mm. liike-elämän edustajia. Päivä siis tänään pitkä, mutta niin sen pitääkin olla. Jokainen hetki aikataulutettu ja anti erinomainen.

Huomenna sitten vielä OECD:n tapaamiset. Katsotaan ehdinkö Eiffel-tornia muualta nähdä kuin auton ikkunasta. Patonkia onneksi jo aamupalalla sain.

 

WP_20150915_10_14_48_Pro WP_20150915_12_14_26_Pro WP_20150915_17_08_30_Pro

Kommentit