Messukeskuksessa täyttä asiaa – Kokoomuksen uudet kunnanvaltuutetut jättitapaamisessa

Uutiset, lauantaina 17.01.2009

Kokoomus rp. järjesti ensimmäisen kerran Suomessa suurtapahtuman kaikille kokoomuksen uusille kunnan- ja kaupunginvaltuutetuille. Messukeskuksessa järjestetyssä tilaisuudessa kokoomusministerien ja järjestötekijöiden lisäksi puheenvuoroja kuultiin niin Sitrasta, businesselämästä kuin Jyväskylän esimerkki kaupungistakin. Kokoomusväki oli intoa täynnä.

– Väkeä oli mukavasti ja tunnelma oli tutunlainen. Tekemisen meininkiä riittää siis tällä porukalla ja uskon, että nyt kun yhä useammassa kunnassa kokoomus aiempaa vahvempi niin tämä myös tullee näkymään, totesi kansanedustaja ja itsekin jo neljännen kauden kunnanvaltuutettuna aloittava Timo Heinonen.

Yhteistapaamisessa valtiovarainministeri ja Siilinjärven kunnanvaltuutettu Jyrki Katainen kertoi ensin talouskriisin nykytilasta ja vaikutuksesta kuntiin ja peilasi myös kuntavaalitulosta läpi maan. Kataisen lisäksi kokoomusministereistä äänessä olivat myös opetusministeri Henna Virkkunen sekä kaavoituksesta puhunut asuntoministeri Jan Vapaavuori.

– Itse olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen Hennan (Virkkusen) alkuun. Tänään hän mm. kertoi pian alkuu lähtevästä peruskoulun tuntijakouudistuksessa jossa hänen johdolla tullaan vahvistamaan mm. taito- ja taideaineiden valinnanmahdollisuuksia ja määrä. Tällaisia uudistuksia on todella kaivattu, kiitteli Timo Heinonen.

Heinonen toivoi samalla, että Kokoomusvaltuutettujen Tuuletustunnit saisivat myös tulevaisuudessa jatkoa. Valtuustotapaamista saadaan Heinosen mukaan hyvä pari loistavan suosion saavuttaneille yhdistysten puheenjohtajapäiville.

– On tärkeää, että vahvistamme kokoomuksessa valtuustoryhmiemme ja yhdistystemme ja kunnallisjärjestöjen yhteistyötä. Kun nämä toimijat puhaltavat yhteen hiileen ja ohjaajat kuntiamme samaan suuntaan niin tuloksia alkaa syntyä, totesi Heinonen.

Kommentit