Meri-Tuulia Huurresalo ja Timo Heinonen tarjosivat jouluglögit Hämeenlinnassa

Uutiset, tiistaina 20.12.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen jatkoi tämän joulunalusen glögikiertuettaan tänään tiistaina 20. joulukuutta Hämeenlinnassa. Heinonen järjesti kävelykatu Reskan Cafe Veerassa glögitilaisuuden yhdessä hämeenlinnalaisen kokoomuslaisen Meri-Tuulia Huurresalon. Huurresalo tuli tutuksi Heinosen eduskuntavaalikampanjan nuoriso- ja opiskelijakampanjan vetäjänä viime keväänä.

– Mukavasti väkeä kävi vaikka osa oli jo kiiruhtanutkin joulunviettoon. Kiva oli pitkästä aikaa nähdä myös nuorisokampanjani viime kevään aktiiveja ja tänään jo sovimmekin jotain uutta ja yhteistä myös heidän kanssa Hämeenlinnan Cafe Niinistöön, kertoi Timo Heinonen ajaessaan Hämeenlinnasta vielä takaisin eduskunnan budjetti-istuntoon.

Cafe Veerassa Huurresaloa ja Heinosta kävi moikkaamassa ja jututtamassa glögin ja tortun ääressä paljon tuttuja, mutta myös uusia kävijöitä.

– Kyllähän se näkyy, että olen näitä tilaisuuksia järjestänyt vuosikausia vaaleista välittämättä. Olen tullut väelle tutuksi ja tänäänkin sain tehtäväkseni useammankin asian eteenpäin viemisen, kertoi Heinonen ja listasi puheenaiheina olleen ainakin Euroopan talouden, metsätalousasioiden, kuntauudistuksen ja myös opiskelijoiden ja lasten ja perheidenkin asioiden.

– Itse toivon tottakai, että Merru (Meri-Tuulia Huurresalo) lähtisi mukaan ensi syksyn kunnallisvaaleihin. Hän on erittäin osaava ja aktiivinen toimija ja olen varma, että hän keräisi erinomaisen äänisaaliin. Hänestä hämeenlinnalaiset saisivat hyvät edustajan valtuustoonsa. No joka tapauksessa olen vakuuttunut, että hänestä tulemme kuulemaan vielä politiikassakin, jos emme ensi syksynä niin joskus vielä, kiitteli Heinonen matkalta glögitilaisuuden järjestänyttä Meri-Tuulia Huurresaloa.

Huomenna keskiviikkona Timo Heinonen osallistuu glögipannun kanssa Lopen Cafe Niinistön avajaisiin Lopella 21.12. klo 17-19 ja torstaina on vielä luvassa glögit Riihimäellä.

Kommentit