Maanantai, 30.07.2007

Blogi, maanantaina 30.07.2007

Takaisin Pekkalan mökillä. Onpa synkän näköinen järvi. Syksyäkö ilmassa? Ei toivottavasti ihan vielä. Nyt kuitenkin tuulee ja sataa. Onneksi kuitenkin päivän saimme viettää poutasäässä vaikka hieman Helsingin Kampintorillakin tummat pilvet uhkailivat. Ei kuitenkaan silloin vettä. Paikalla Neste Oil Rallyn avajaistilaisuudessa Meet the Driversissa oli kaikki MM-sarjan kärkikuljettajat Sebastien Loebin ja Marcus Grönholmin johdolla. Väkeä oli paikalla varmaankin muutama tuhat ja mediaa ensi viikonlopun MM-ralli kiinnosti luonnollisesti. Hyvä niin.

Päivällä ehdin ennen tilaisuuden alkua myös piipahtaa hetkeksi eduskuntatalolle töihin. Remontti etenee ja nyt talo oli todellakin jotain aivan muuta kuin se mihin keväällä sain tutustua. Pahaa hajua, pölyä ja poran ja jyrän mekkalaa. Toivotaan, että syksyllä hieman jo ainakin parempi tuoksu. Remonttihan muuten todella pitkä urakka.

Helsingistä kotiin ja huomisen Leivokodin uuden nuorten Hyvinkään Leivonmäen alueelle Harjukujalle on avattavan lääkärijohtoisen lastenpsykiatrisen hoito- ja kuntoutus- sekä lastensuojeluyksikön Peiponpesän avauspuheen pariin. Tapanani on aina hyvissä ajoin tehdä puheet ja sitten vielä viimeisenä iltana muokata ja ehkä joskus päivittääkin niitä. Niin nytkin. Huomenna ensin Hyvinkäälle ja sitten Verkatehtaan avajaisiin ja illalla vielä ystävien kanssa Marskin Majalle Marski-monologia seuraamaan. Täyteläinen päivä siis luvassa.

Niin tässä vielä tuo eilen lupaamani Jori A. Kopposen temppu ja myös pieni nettivideo tämän päivän Meet the Drivers -tapahtumasta. Sen mukaan on ainakin onni ettei Petter Solberg lue Marcukselle nuottia. Niinpä.

Tässä tuo Jori A. Kopposen esitys Seinäjoen Vauhtiajoista.

Kommentit