Maanantai, 25.12.2006

Blogi, maanantaina 25.12.2006

Joulupäivä alkoi kotona rauhallisissa tunnelmissa. Ulkona ihmeellinen valoilmio aurinko näyttäytyi heti aamusta ja lumeton metsä näytti oikeastaan hyvinkin syksyiseltä. Aamulla lueskelin veljeltäni saamaa Matti Wibergin Politiikka Suomessa kirjaa. Mielenkiintoinen yleisteos Suomen politiikasta Turun Yliopiston valtio-opin professorin ja Suomalaisen Tiedeakatemian jäsenen kirjoittamana. Siinä riittää luettavaa ja tutkittavaa pitkäksi aikaa ja sellainen käsikirjahan tuo onkin. Voin suositella kaikille yhteiskunnan asioista kiinnostuneille.

Tänään vietämme joulupäivän ihan kotinurkissa. Haudalla tänään vielä käymme ja sitten vanhemmilleni joulupäivän lounaalle. Iltapäivällä pitäisi sitten pakata, kun illalla suuntaamme sitten Lappiin lyhyelle lomalle.

Nyt kuitenkin hieman kinkkua jääkaapista ja vähän lehtiä…

….

Kello 15.20 ja kohta lähdemme lomalle. Joulupäivän ruuat syöty ja vielä pyörähdin nopeasti ratsutallilla ja kohta kohti Lappia. Yö menee ajaessa ja aamusta pitäisi olla perillä. Toivotaan hyvää ajokeliä. Kaikille muillekin turvallista ajoa olette sitten paluu tai menomeiningeissä. Ajetaan maltilla.

….

Nyt matkaan. Lähes 1000 kilometria ajettavaa ja perillä huomenna Tapaninpäivän aamuna aikaisin.

Kommentit