Maanantai, 14.07.2008

Blogi, maanantaina 14.07.2008

Tänään käynnistyy ratsastuksen tehoviikkoomme. Puhumme itse leiristä kun ratsastamme jokaisena päivänä ja viikko huipentuu sitten viikonloppuna tallikisoihimme thDERBY:n. Mukava viikko hyvässä seurassa siis luvassa. Nyt aamuaurinko mukavasti kimaltelee järvenpinnasta ja toivotaan, että kestää koko päivän. Iltapäivällä tarkoitus putsailla katot kevään neulasista ja roskista ystävien kanssa ja hieman muutenkin talkoilla nurkissa. Mutta nyt ratsaille.

…..

Hui pitkä päivä takana. Aamusta täydellinen avaus viikolle Vaahteramäen Ratsastuskoululla. Sunnuntaina Hesarissa oli muuten todella hieno ja suuri – sivun juttu – tallista ja yleensäkin hevosalan koko ajan kasvavasta yrittäjyydestä. Hienoa, että valtakunnan ykköslehti oli valinnut kohteeksi Lopen ja Vaahteramäen tallin. Mutta tänään siis alku treeniviikolle ja tavoitteena ensi viikonlopun ratsastuskilpailumme. Nyt viikolla yksi ryhmä aamusta ja illalla vielä kaksi ryhmää. Todella hieno juttu ja tällainen innostus meillä. Lataa akkuja kummasti.

Sitten iltapäivällä ystävämme lapset tulivat kaverinsa kanssa kylään ja sainkin heistä mainion avun peltikaton putsaukseen ja pensasaidan kitkemiseen. Koko päivän ulkoilimme ja ahkeroimmekin aikalailla. Myös nuotiopaikan penkit saivat uuden värin ja illalla vielä saimme yllätysvieraita uusille perunoille järventakaa. Nyt aikalailla ventti olo. Paljon tehty ja huomenna Padasjoen nuotanvetopäivä eli syytä antaa periksi jo nyt. Tämä päivä siis vapaalla.

Kommentit