Maanantai, 05.03.2007

Blogi, maanantaina 05.03.2007

Kaksi viimeistä vaaliviikkoa näin käyntiin. Hämeen Sanomien hyvää luvannut vaaligallup lisää intoa ja nyt mennään täysillä loppuun asti. Tälläkin viikolla useampi kymmenen eri tilaisuutta ja kilometrejä taitaa jälleen tulla puolisentoistatuhatta tällekin viikolle.

Onneksi mukana on innokas, osaava ja monipuolinen tukijoukko mistä ei virta näytä loppuvan. Viime viikolla väkeä oli monessa suunnassa tekemässä vaalityötä ilman minuakin ja kortteja jaettiin monta tuhatta mm. urheilutapahtumissa, marketeilla ja parkkipaikoilla. Kiitokset teille kaikille.

Tänään valmistamme aamupäivällä vaalilehtemme kuntoon. Lehti jaetaan ennakkoäänestykseen ja näin emme joutuneet tuohon lauantain suureen esitekasaan. Samaan aikaan tv-mainos alkoi myös pyöriä ja lehtimainonta kiihtyy. Loppukirin paikka.

Tänään sitten iltapäivällä Forssaan ja Jokioisiin ja sitten Kalvolan Iittalaan 15-16. Illalla vielä kunnanvaltuuston kokous eli tähänkin päivää vauhtia riittää.

Nyt liikkeelle.

….

Liikkeelle lähtö meinasi ontua pahemman kerran. Niska meni aivan yhtäkkiä aamulla jumiin, mutta onneksi sain apua nopeasti. Kankeaa oli koko päivän, mutta kierros saatiin hoitoon.

Aamulla ensin Riihimäelle ja vaalilehden läpikäynti ja lehti painoon. Teimme ratkaisun missä emme halunneet lehteä viime viikonlopun mainoskasaan vaan tulemme nyt omana jakeluna tämän viikon aikana ja laajalla levikillä. Kiitos Järvisen Juhalle jälleen.

Riihimäeltä sitten ensin Lounais-Hämeen kierrokselle. Ensin Forssan keskustaan ihmisiä tapaamaan eri liikekeskuksille ja Forssassa väkeä olikin ihan kivasti liikkeellä. Ja hyvää palautetta tulikin ja kortteja jäi kaupunkiin muutama sata.

Forssasta sitten pikalounaan jälkeen Jokioisille. Jokioisten keskusta oli hieman hiljaisempi, mutta mukava oli pyörähtää sielläkin. Kaupoilla ihmisiä liikkui ja siellä olin minäkin. Sitten Lounais-Hämeestä Urjalan ja Akaan kaupungin kautta eli ohi vaalipiirin Kalvolaan Iittalaan yhdessä Raution Sarin kanssa. Viimeinen pysähdys siellä ja S-Marketilla ja lasimäellä pysähdyimme. Sarin kanssa on kiva tehdä kampanjaa. Yhteispelillä hyvään tulokseen.

Kalvolasta nopeasti Riihimäen kautta Lopelle ja valtuuston ryhmäkokoukseen ja valtuustonkokoukseen. Ennen kokousta Riihimäen Seudun REUMA-TULES vieraili valtuustossamme ja veti meille Keltaisen Nauhan jumpan Ojalan Liisan johdolla. Koko valtuusto ja virkamiehet pikkujumppaan. 60-vuotisjuhlavuottaan viettävän Suomen Reumaliiton tunnuslause on ”Suomen Reumaliitto 60 vuotta elämänsä vedossa”. Tuo aamun niskajumitus tykkäsi tästä ja jälleen kerran tämä oli hyvä muistutus tuosta venyttelyn ja pikku taukoliikunnan merkityksestä. Kunpa sen aina muistaisi.

Aloitimme kokouksen pienillä muistosanoilla ja hiljaisella hetkellä, millä kunnioitimme poisnukkunutta pitkä aikaista kuntamme työntekijää ja luottamushenkilöä Aulis Kollinia.

Kokous siis meni joutuisasti. Vain omaishoitajien tukea koskevasta valtuustoaloitteesta jouduimme äänestämään. Kokoomus kokonaisuutena ja valtaosa SDP:n ja puolet Vasemmistoliiton valtuutetuista halusivat palauttaa aloitteen uudelleen valmisteluun. Ryhmämme eivät hyväksyneet sitä, että omaishoidon tuista oli leikattu vanhojen sopimustenkin osalta. Nyt asia palaa uudelleen valmisteluun ja toivon, että vanhat sopimukset jäävät voimaan. Omaishoito on kunnalle joka tapauksessa edullista ja ihmiselle ja perheelle inhimillistäkin. Itse olisin erittäin halukas kehittämään tätä järjestelmää muutenkin. Toivotaan asialle ja yleensä omaishoidolle myönteistä kehitystä koko maankin laajuisesti.

Kokoukseen jälkeen ilta päättyi tänään vielä Vaali-chattiin. Aiheena oli koulutus ja opiskelu ja nyt oli mukana keskustelijoita vaalipiirin ulkopuoleltakin aina Oulua myöten. Tunti meni jälleen nopeasti ja mukavaa rentoa chat-tyylistä keskustelua. Tämä on uutta Suomessa, mutta voin suositella. Minä ainakin tykkään.

Lauantaina rikkoutui täällä kotisivuilla 80 000 kävijän raja ja tänään tukiryhmässä 500 tukijan raja. 500. mukaan liittyi loppilainen fitness-ammattilainen ja maailmanmestari Rachel Kauppila. Tänään myös avasimme uuden kunnan tukijoukoissa. Yrittäjä Matti Korkeamäki on ensimmäinen tukiryhmässä Orimattilasta. Taustavaikuttaja Klubissa jo muutama Orimattilasta aiemminkin. Eli tänään tukiryhmään mukaan:

Outi Luoma, osastonhoitaja, Loppi
Rachel Kauppila, fittness-ammattilainen, maailmanmestari, Loppi (500. tukija)
Hertta Hajanti, pankkitoimihenkilö, eläkeläinen, Riihimäki
Heikki Hajanti, toimitusjohtaja, eläkeläinen, Riihimäki
Antti Rahikainen, varusmies, opiskelija TTY, Loppi
Sauli Nordling, yrittäjä, Riihimäki
Matti Korkeamäki, yrittäjä, Kiinteistönotariaatti Korkeamäki Ky, Orimattila (495. tukija)


timoheinonen.fi -sivujen historiaa:
25.2.2006 – kotisivut avautuvat
13.8.2006 – 10 000 kävijän raja rikkoutui
7.11.2006 – 20 000 kävijän raja rikkoutui
2.12.2006 – Yhden päivän aikana sivuilla ensimmäistä kertaa yli 1000 vierailijaa
2.12.2006 – 30 000 kävijän raja rikkoutui
23.12.2006 – 40 000 käivijän raja rikkoutui
16.1.2007 – 50 000 kävijän raja rikkoutui
30.1.2007 – 60 000 kävijän raja rikkoutui
17.2.2007 – 70 000 kävijän raja rikkoutui
3.3.2007 – 80 000 kävijän raja rikkoutui

Nyt pitkälleen. Toivotaan, että niska huomenna jälleen 100 prosenttisessa kunnossa. Sisulla kuitenkin mennään. Huomenna Hämeenlinnan kuukausimarkkinat, sitten vaalikahvila Riihimäellä ja illansuussa vielä Rengon kokoomuksen kanssa Rengon keskustaan kampanjoimaan.

Kommentit