Maanantai, 02.06.2008

Blogi, maanantaina 02.06.2008

Uusi viikko näin valmiina alkamaan. Hieman aamulla vettä, mutta se tekee hyvää luonnolle – metsille, kasveille ja myös pellot kaipaavat jo monella alueella vettä. Saisi hieman antaa lisää. Tämä viikko minulla erittäin tiukka. Ohjelmassa normaali eduskuntaviikko valiokuntineen ja täysistuntoineen, mutta sitten joka päivä täysistunnoista illoiksi ympärimaan Puoluekokouskiertueen viemänä. Eilen vielä myöhään illalla muutama viesti Hämeestä ja ne antavat myös lisää intoa ja uskoa siihen, että työmme tuottaa halutun tuloksen. Sen eteen menemme nyt.

Tänään maanantaina kuitenkin pääpaino kuntamme ja seutukuntamme asioissa. Nyt aamusta heti kahdeksan jälkeen kunnantalon saneeraukseen liittyvä kokous ja sitten illalla kunnanvaltuuston vuoden 2009 talousasioihin tähtäävä seminaari. Päivällä tosin myös eduskunnan ja hieman myös talousalueemme asioita pöydällä. Mutta nyt mennään.

Kello 20.36 ja kohta aloitamme tämän vuoden seuraavan chat-istunnon täällä kotisivuillamme. Aiheena tänään siis luonnollisesti puoluekokouksemme ja varapuheenjohtajakampanjamme. Tervetuloa mukaan siis tuolta Chat valikon kautta.

Tänään päivä mennyt maakunnassa. Aamulla ensin kunnantalolla talon saneeraukseen liittyvä kokous. Uudistamme hieman vanhaa valtuustosaliamme mm. 70-luvulta olevan lattiamaton osalta ja kun nyt väkilukumme kasvun myötä myös valtuustomme koko kasvaa niin nyt sopiva vaihe uudistaa tuo lattia kun pöytiä ja tuoleja hankitaan lisää. Samalla myös tarkoitus tehdä salista toimivampi ja monikäyttöisempi ja myös ottaa huomioon silmukan avulla kuulolaitteiden käyttö ja tehdä myös kevyt äänentoistojärjestelmä saliin. Samalla myös suunnittelemme liikuntarajoitteisten mahdollisuuksia asioida ja toimia kunnantalollamme. Tarkoitus toivottavasti vuoden päästä saada taloon hissi, joita ei 70-luvun lopulla vielä vaadittu eikä ollut edes tapana tällaisiin kaksikerroksisiin taloihin rakentaa. Mutta näin asioita nyt pikkuhiljaa tarkoitus laittaa kuntoon.

Päivällä myös paljon muuta seutukunnan ja kunnanasioiden hoitoa ja ilta nyt kuntamme talous- ja strategiaseminaarissa. Esillä ennen muuta vuoden 2009 talousaiheet. Niiden parissa menee kesää ja tehokkaasti syksyäkin. Kunnanhallituksen käsittelyjen jälkeen ne julkisiksi. Palataan niihin silloin.

Mutta nyt uutiset loppuun ja sitten chat-istunto.

….

Kello 23.38 ja nyt sitten jo Tampereen Puoluekokoukseen liittyvä varapuheenjohtajakampanjamme Chat-istuntokin takana. Tunti meni kuin siivellä tai itseasiassa aikalailla reilukin tunti. Väkeä oli liikkeellä todella mukavasti ja aikamoinen vilske kävi kun keskustelimme niin varapuheenjohtajan roolista ja siitä millainen vpj minä olen valintani jälkeen kuin mm. Ylen tulevaisuudesta tai verotuksesta ja opintotukikokonaisuudesta. Kaukaisin keskustelijana joka paikkansa kertoi tuli Irlannista ja sitten oli aika hyvin edustettuna koko Suomi. Toiveita vielä toisesta istunnosta vielä ennen Tamperetta tuli aikalailla ja katsotaan jos jollain keinolla saisimme kalenteriin vielä yhden chatin mahtumaan. En vielä lupaa, mutta yritetään.

Tänään sain myös Päijät-Hämeestä postia, kun pitkäaikainen piirihallituksemme jäsen ja nykyisin puoluevaltuustossa istuva Lauri Suomaa ilmoittautui tukijakseni. Lauri on sellainen pitkänlinjan kokoomustekijä ja järjestömies Päijät-Hämeestä ja olinkin enemmän kuin otettu hänen viestistään. Kiitokset siitä ja myös muutamasta muusta tukijasta jotka tänään Päijät-Hämeen puolelta mukaan tulivat. Työtä meillä riittää, mutta sitä vartenhan olemme talkoisiin tälläkin kertaa ryhtyneet. Menemme täysillä kiihdytellen loppuun asti.

Mutta nyt jo kello sen verran paljon, että on aika kiittää tästä päivästä. Ystävälleni vielä hyvät syntymäpäivät ja sitten pää tyynyyn.

Kommentit