Loppijärven Lumme ja Korento auttavat omaa järveään

Uutiset, keskiviikkona 12.03.2014

Loppijärven kansalaiskeräyksen I love Loppijärven rinnalle on tullut myyntiin myös järven omat tukikorut. Korutaiteilija Liisa Vanhatalon käsityönä Loppijärvelle suunnittelemat Lumme ja Korento –korut muistuttavat järviluonnon kaudesta, mutta myös herkkyydestä. Korujen tuotto ohjataan kansalaiskeräyksen tapaan lyhentämättömänä järven tutkimus-, hoito- ja kunnostustöiden rahoittamiseen.

– Korut ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Ne ovat hyvä tapa auttaa järveämme, mutta myös osaltaan näyttää julkisestikin tukea Loppijärvelle.

Loppijärven Lumme ja Korento koruja voi ostaa kirkonkylältä Kahvila Frissamokasta. Frissamokassa on myynnissä myös kolme erilaista Loppijärvi-pinssiä ja kesälle 2014 on myyntiin tulossa myös kortteja ja kangaskasseja. Keräys- ja tuotemyynnistä vastaavat tutut puuhamiehet Jarmo Laukkanen, Timo Heinonen, Juha Leppänen, Juha Majasalmi ja Petteri Peltovuori.

Rakkaudesta Loppijärveen toiminnalla saadut rahat ohjataan Loppijärven hyväksi pitkään työtä tehneiden ammattilaisten käyttöön. Ammattilaiset päättävät toimenpiteistä mitä järvellä kunakin vuonna tehdään.

Kommentit