Lopen Mieslaulajien 40-vuotisjuhlakonsertti veti Loppisaliin ennätysyleisön

Uutiset, lauantaina 25.10.2008

Lopen Mieslaulajat juhlivat lauantaina 25. lokakuuta 40-vuotista taivaltaan. Juhlapäivään kuului mm. juhlakokouksen lisäksi kukkatervehdysten lasku edesmenneiden laulajaveljien haudoille ja upea juhlakonsertti Loppisalissa. Konsertti vetikin suosittuun saliin kaikkien aikojen ennätysyleisön. Kaikki väki ei löytänyt edes salin ulkopuolelta istumapaikkoja.

– Veimme Lopen kunnan onnittelutervehdyksen kunnanjohtajamme ja vapaa-aikapäällikkömme sekä opiston rehtorin kanssa noin puolituntia ennen konsertin alkua. Jo silloin sali oli lähes täynnä ja hetkessä jokainen penkki oli varattu, kertoi Timo Heinonen upean konsertin jälkeen.

Juhlakonserttiin omaan lisämausteen toi juuri Venetsian menestykseltään kuoromatkalta palannut Timotei kuoro johtajansa Pekka Perkon kanssa. Muuten konsertin ohjelma piti sisällään perinteisten kuoroesitysten lisäksi myös erikoisempia kuorosovituksia sekä viihteellisempäänkin musiikkia.

– Totesinkin onnittelupuheessani, että on tärkeää, että kuorossa on mukana olla ja ilo laulaa. Se on tärkeä osa tällaista harrastusta joka on osalla kantanut koko kuoron 40-vuotisen uran, totesi Heinonen.

Heinonen kiitti puheessaan Lopen vanhinta kuoroa arvokkaasta työstä kotikunnan hyväksi ja toivotti voimia ja jaksamista seuraaville vuosikymmenille.

– Loppi tunnetaan perunasta ja usein myös lentokentästämme Räyskälässä. Mutta merkittävän työn ovat tehneet myös kuoromme Lopen Mieslaulajien, Lopen Lapsi- ja Nuorisokuoron ja Timotein johdolla, kiitteli Heinonen.

Mieslaulajien 40-vuotisjuhlapäivä jatkuu vielä illalla tanssiaisilla tilausravintola Timjamissa.

Kommentit