Lopen Mieslaulajat 50 vuotta – Upeaa viidenkympin villitystä!

Blogi, lauantaina 13.10.2018

Tänään päivän hieno hetki koettiin Loppisalissa, kun Mieslaulajamme juhlistivat 50-vuotistataivaltaan. Upea kaksi ja puolituntinen juhlakonsertti Viidenkympin Villitys keräsi salin täyteen väkeä ja saimme kokea hienon ja monipuolisen ohjelman. Lopen Mieslaulajat – LML – itseasiassa perustettiin tässä samassa talossa vuonna 1968. Ensimmäiset kolme vuosikymmentä kuoroa johti dir. cant. Kalle Ainola ja sen jälkeen 30-vuotisjuhlassa tahtipuikon otti vastaan Petri Lindberg. Petri on siis johtanut kuoroa nyt kahdenkymmenen vuoden ajan ja myös uudistanut hienoa perinteistä mieskuoroamme.

Tänäänkin ohjelma muodostui ensin perinteisemmästä mieskuoromusiikista ja toinen puoliaika oli viihteellisempää bändin kanssa vedettyä ”Mieskuoro goes to Kapakka” -kiertueen musiikkia, sovituksia ja tunnelmaa. Olen aivan varma, että tästä konsertista jokainen paikalla ollut sai omansa ja näin nautti ja välillä silmäkulmaa pyyhittiin ja välillä hymyiltiin ja naurettiinkin. Tunteita laidasta laitaan.

Hieno hetki oli myös se kun Naiskuoro Timotei toi tervehdyksen velikuorolleen ja yhdessäkin kuoromme esiintyivät konsertissa. Kiitos vielä Petrille ja Mieslaulajille upeasta konsertista ja hienosta kulttuurityöstä täällä Lopella, mutta myös laajemminkin. Lopen Mieslaulajilla on ollut myös merkittävä rooli Lopen Teatterinkin toiminnassa ja toivottavasti nyt toiselle viidellekympille löytyy kuoroon lisää nuoriakin miehiä. Jaska, Jorma ja Haka eivät millään enää toista täyttä viittäkymppiä jaksa vaikka vielä toivottavasti vuosia jaksavatkin. Huikeita laulajauria.

Mukava päivä näin päätökseen ja nyt on ollut kulttuuria laidasta laitaan. Eilen Timon Tiimin Pikkujoulut Aulangolla. Aulanko Areenalla oli yli 800 henkeä rokkaamassa Apulannan tahtiin ja mekin viihdyttiin. Hauska ilta ja oli mukana myös tavata vanhat kaverit Sipe ja Tonikin illan aikana. Sipeen ystävystyin aikanaan motorsportin kautta ja sitä myötä myös tutuksi tullut Tonikin. Upeaa duunia tekevät miehet edelleen ja eilen erityisesti vanhat apikset laittoivat jalan vipattamaan.

Huomenna sitten vapaapäivä. Arvatkaa mitä teen?

Kommentit