Lopen Kokoomukselta yksimielinen tuki – Karoliina Viitanen valittiin Lopen kunnanjohtajaksi

Uutiset, maanantaina 13.06.2011

Lopen kunnanvaltuusto valitsi kokouksessaan 13.6.2011 HTM Karoliina Viitasen jatkamaan Lopen kunnanjohtajana. Valtuustossa Viitanen sai yksimielisen tuen Kokoomuksen, Sosialidemokraattien, Vihreiden ja Perussuomalaisten valtuustoryhmiltä. Puolueiden valtuustoryhmät ilmaisivat kokouksen puheenvuoroissaan ratkaisunsa. Lopen kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Heinonen olikin tyytyväinen vahvaan valintaan.

– Pidin erittäin tärkeänä, että nämä puolueet tukivat Viitasta yksimielisesti kunnanjohtajaksi. Näin hän sai hyvän lähdön tärkeään tehtävään ja enemmistöltä merkittävän tuen työhönsä, totesi Timo Heinonen kokouksen jälkeen.

Valtuustossa keskustan ryhmästä arvosteltiin hakuprosessia. Heinonen ei arvostelua ymmärtänyt.

– En ymmärrä mikä hakuprosessissa meni huonosti. Keskustalainen valtuuston puheenjohtaja Seppo Kuparinen hoiti minusta tehtävän erinomaisesti ja valtuustoon asti kaikki olivat asiasta yksimielisiä niin haastatteluryhmä kuin kunnanhallituskin. Ainakaan minulla eikä kokoomuksen ryhmällä ollut mitään huomautettavaa Kuparisen johtamassa kunnanjohtajan haussa, kertoi Heinonen.

Lopen Kokoomuksen valtuustoryhmä ja Lopen Kokoomus ry onnittelivatkin kunnanjohtajaksi valittua Karoliina Viitasta heti tuoreeltaan yhtenä ryhmänä. Valtuustoryhmän puheenjohtaja Eeva Pyhälammi totesi Kokoomuksen tuen olevan vankkumaton ja täysi.

– Annoimme Karoliina Viitaselle lahjaksi Haapastensyrjän Kultakuusen. Kuulin kuinka hän viime viikolla sellaista ihasteli ja ajattelimme, että kultakimpaleesta kun kiinni pidimme niin tämä on hyvä lahja hänelle.

Kommentit