Lopen Kesätorit ovat tulleet elääkseen – Torstai-iltaisin Lopen torille tullaan kauempaakin

Blogi, torstaina 21.06.2018

Jokaisena kesätorstaina Lopen tori täyttyy väestä. Nyt on menossa jo kolmas kesä kun kunnan johdolla järjestämme torstai-iltojen kesätoreja ja nyt voimme jo hyvin puhua elävästä perinteestä. Aikanaan idea syntyi silloisen kunnanjohtajamme Karoliina Frankin ideoima ja siitä jalostui loppilainen kesätoriperinne. Viime kesänä torstaisin torille kerääntyi järjestäin lähes viisisataa henkeä ja Anssi Kelan tähdittämänä iltana vielä paljon enemmän. Ja näyttää siltä, että sama meno jatkuu ja tunnelma sen kuin paranee. Tänään toki juhannusaatonaaton sade hieman väkeä karsi.

Tänään Lopen torilta sai jo uutta Lopen perunaa ja totta kai Mikkolan Suoramyynnin ruisleipää ja paljon muutakin. Musiikki soi ja teltoilla viihdyttiin. Ja jokaisena torstaina kunnan uuden tapahtumalavan täyttää joku bändi, orkesteri tai ohjelmanumero ja myös erilaiset loppilaiset seurat ja yhdistykset tuovat ohjelmaansa torille. Ja myös perinteeksi muodostunut torivisa on aina odotettu kesäillan vieras. Niin tänäänkin.

Eduskunta siis sai tänään leijonan osan kevään töistä valmiiksi ja äänestykset olivat jo aamulla. Nyt muutama päivä vapaata keskikesän juhlan parissa ja vielä ensi viikolla muutama täysistunto. Sitten saa tulla kesäloma minullekin.

Nyt jo Pekkalassa ja rakkaat ystävät tulossa Mittumaaria juhlistamaan. Nautitaan kesästä!

Tällaisissa tunnelmissa eduskunta jussin viettoon…

Kommentit