Lopen Kesätori huipentui Anssi Kelan keikkaan – Sauli Niinistölle myös iso määrä kannattajakortteja

Blogi, torstaina 03.08.2017

Mahtavasti väkeä tänään Lopen Kesätorilla! Ennätysyleisö ja mahtava tunnelma! Kiitos kaikille!

Viime kesänä päätimme Lopella aloittaa monen muun kesäkunnan tapaan Kesätorit. Ajatusta oli haudottu pidempään ja viime kesä jo osoitti, että liian pitkään. Torstain Kesätorimme nimittäin heti otettiin vastaan paremmin kuin hyvin ja varmaan jo toisella kerralla pystyttiin puhua, että tästä tehdään perinne. Ja perinnehän Lopen Kesätoreista tuli ja tänä kesänä väkeä on ollut koko ajan enemmän ja torillemme tullaan yhä kauempaa. Enkä sitä yhtään ihmettele.

Tänään torillamme oli kävijä-äänestyksellä valittuna esiintyjänä Anssi Kela ja varmasti Anssikin torille veti jälleen ensikertalaisiakin. Väkeä oli todella paljon ja näytti torikauppakin käyvän. Taidettiin itseasiassa tehdä samalla Lopen torin kävijäennätys ja tunnelmakin mitä parhain. Iso kiitos Kesätoriemme organisaattorille Tiina Seppälälle ja kaikille järjestelyissä mukana oleville ja myyjillekin. Ensi vuonna on tarkoitus torstain tori-iltoja jatkaa ja ehkä taas jotain uuttakin torillemme keksitään. Ideoita siis voi laittaa varmasti Tiinalle ja miksei vaikkapa minullekin tai kuntaan Tuula Piriselle. Yhdessä näistä illoista tehdään parhaita.

Tänään Lopen Kesätorilla oli myös Rosa Laineen johdolla mukana Kokoomusnuoret ja heidän teltalla kerättiin myös kannattajakortteja Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle. Meillä Lopella on ollut Suomen eniten myös ns. kiinteitä keräyspisteitä ja taitaa olla niin, että Lopella prosenttiosuuskin nousee korkeimmaksi koko maassakin. Niin valtavasti nämä meidän pisteet lappuja tuottaneet ja tuottavat vielä ainakin koko elokuun. Tänään Lopen torilta jälleen iso kasa lappuja eteenpäin!

Lopella siis kiinteät pisteet auki joka päivä eli paikkojen aukioloaikojen puitteissa Lopen Nesteellä, Huhkajanlamme kahviolla, Räyskälän lentokentän kahvilassa, Mikkolan Suoramyynnissä ja myös Pelto-Seppälän Tilapuodilla. Ja lappuja saa myös minulta ja laitan vaikka postissakin tulemaan jos niin tarvetta. Kaukaisimmat olen muuten postittanut Kroatiaan ja Yhdysvaltoihinkin 🙂

Ja mikä hienointa Lopelta liikkeelle lähteneet tai täällä syntyneet kiinteät keräyspisteet ovat valloittaneet jo koko maan. Niinistön kannattajakortin voi siis allekirjoittaa nyt jo kymmenissä ja kymmenissä pisteissä ympäri koko Suomenmaan. Näin sen pitää ollakin kun koko Suomen presidentistä kyse.

Hieno kesäpäivä ja -ilta tämäkin. Loppi on hyvä paikka ympäri vuoden ja parhaimmillaan kesällä 🙂

Kommentit