Lopelle kaksi uutta Maailmamestaria – Onnea Ville, Teemu ja koko U19-Salibandy-maajoukkue!

Blogi, sunnuntaina 03.05.2015

11174824_10153228618366904_8661565406391583165_nPiskuinen Lopen kunta on kasvattanut jälleen kaksi uutta maailmanmestaria! Heikki Mikkolan, Marko Tarkkalan ja muiden mestareiden seuraan tänään liittyivät Ville Lastikka ja Teemu Metsälä. Nuorten U19-joukkue voitti salibandyn maailmanmestaruuden Ruotsissa ja finaalissa näytöstyyliin kaatui Sveitsi! Loppunumerot upeat x-x.

Lopen pojat kasvoivat hienon LFT:n 96-poikien matkassa ensin Suomenmestareiksi ja sieltä sitten maailmalle ja tänään nuorten maailmanmestareiksi. Taidetaan nostaa poikien paidat Elmolan kattoon Tomi Hietasen ja Olli Aallon paitojen seuraksi. Ja kakkukahvitkin lupaan valtuustonpuheenjohtajana pojille laittaa! Tällaista herkkua on harvoin tarjolla ja tiedän, että näistä pojista kuulemme vielä.

Ja mikä heinointa Lopen salibandy kasvattaa LFT:n johdolla koko ajan uusia lapsia ja nuoria salibandyn taivaalle tähdiksi! Hienoa työtä koko seurassa!

Onnea vielä koko nuorten maajoukkueelle! Seuraavaksi sitten miesten maailmanmestaruus!

Kello 22.12 ja nyt sitten jääkiekkoa vuorostaan. Avausmaali juuri verkkoihin vaikka hieman nihkeää ollut tämäkin peli Tanskaakin vastaan. Toivottavasti sieltä löytyy myös näitä lastikoita maalintekijöiksi.

Mutta mukava päivä takana. Hieman töitä ja valmisteluja alkavalle viikolle ja hieman ulkoiluakin. Hyvä pyhä siis tämäkin. Huomenna arki ja katsotaan mitä keskustan Juha Sipilä on saanut aikaiseksi. Alkuviikko ratkaisee paljon.

 

Kommentit