Liity Tukiryhmään tai Taustavaikuttaja Klubiin

Uutiset, maanantaina 15.01.2007

Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan tukiryhmä on jatkanut kovaa ja kiihtyvää kasvua koko kuluneen puolen vuoden ajan. Tukiryhmän alkuperäinen tavoitekoko 365 on jo täyttynyt ja uusia tukijoita liittyy ryhmään päivittäin.

– Tukiryhmä kasvaa todellakin kiihtyvällä tahdilla. Ei tässä mitään ylärajaa ole. Mukavaa on myös se, että moni mukaan lähtenyt on halukas tekemään myös muuta vaalityötä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kertoi toinen tukiryhmän vetäjistä, sairaanhoitaja Eeva Pyhälammi.

Heinosen tukiryhmä on avoin kaikille ja mukaan onkin ilmoittautunut hyvin monipuolinen joukko erilaisia ihmisiä. Taustavaikuttaja Klubikin on saanut hyvän vastaanoton.

– Taustavaikuttaja Klubi on tarkoitettu erityisesti heille, jotka eivät ammattinsa tai esimerkiksi puoluetaustansa takia voi olla nimellä mukana. Klubilaiset saavat saman tiedon miten kampanjan etenee ja missä mennään ja monet heistä tekevätkin juuri sitten sitä tärkeää taustatyötä puhuen ja kertoen Timosta tuttavilleen, kertoi Pyhälammi ja toivotti kaikki mukaan toimimaan.

Tukiryhmään ja Taustavaikuttaja Klubiin voi ilmoittautua mukaan osoitteessa www.timoheinonen.fi etusivun lomakkeella tai sähköpostilla tukiryhma@timoheinonen.fi. Tukiryhmän vetäjät Eeva Pyhälammen ja Marja Tarkkosen tavoittaa myös puhelimitse numeroista 050-331 5465 (Eeva) ja 0400-605 812 (Marja). Taustavaikuttaja Klubiin haluavien on syytä laittaa mukaan huomautus asiasta.

Kommentit