Lauantai, 30.09.2006

Blogi, lauantaina 30.09.2006

Maalaismarkkinapäivä tänään. Aamupäiväksi ehdin markkinoille eli nähdään Lopen torilla. Iltapäivällä menen Hyvinkäälle töihin SM-rallikauden päätösrallin selostajaksi ja juontajaksi. SM Finnsco ralli käynnistyy iltapäivällä ja Suomenmestarit selvillä huomenna sunnuntaina toisen ajopäivän jälkeen.

Mutta nyt nähdäänhän Lopen Maalaismarkkinoilla…

Maalaismarkkinoilla oli kiva vilske. Oli mukava nähdä kotikunnan markkinoilla jälleen paljon tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Erityisen paljon lämmitti ne lukuisat onnentoivotukset eduskuntavaalikampanjaani ja varsinkin kun niitä tuli yli puoluerajojen. Siinä mielessä näyttää siis myös kivalta. Tukea näyttää löytyvän myös muidenkin piiristä laidasta laitaan. Kiitokset siitä. Lupaan tehdä parhaani.

Markkinoilla tapasin myös demarien ehdokkaaksi eilen asetetun Höökin Jorman Riihimäeltä. Höökin kanssa olen tutustunut hyvin tässä puheenjohtajakaudella, kun Jorma toimii Riihimäen hallituksen puheenjohtajana. Nytkin kävimme hyvän ja rakentavan keskustelun onnentoivotusten jälkeen ja voin hyvin todeta, että Jormalla on taito ja halu hoitaa asioita myös ylipuoluerajojen asioista ja esityksistä turhaan tulematta mustasukkaiseksi. Se on taito minkä soisi olevan yleisempää. Vaikka Jorma nyt Riihimäeltä ehdokkaana on ja olemme ns. vastustajina tai minusta kuvaavammin kilpakumppaneita niin siitä huolimatta voin Jorman taitoja hyvällä mielellä kehua ja vilpittömästi. Mies paikallaan.

Maalaismarkkinoilta kiirehdin sitten Hyvinkäälle SM Finnsco rallia selostamaan. Ensin piipahdin Hyvinkään Kirjastonaukiolla hieman mainostamassa viikonlopun rallia ja sitten siirryin selostamaan avauserikoiskoetta yleisölle Vauhtipuistoon. Paikalla oli muutama tuhat katsojaa ja tunnelma oli hyvä kun kaksi päiväisen rallin avauserikoiskoe ajettiin nyt mies miestä vastaan yhteislähdöin. Muutama tunti tiukkaa selostusta ilman taukoja. Saa kokeilla 🙂 ja sitten Hausjärven Oittiin huoltoparkkiin.

Oli mukava nähdä tuttuja sielläkin ja ehdin hyvin piipahtaa tsempaamassa tukiryhmässänikin mukana olevia Tomi Tuomista ja Juha Saloa avaushuollon aikana. Tomi lukee nuottia Sebastian Lindholmin, joka on ajamassa nyt 8. kerran Suomenmestariksi ja Juha Salo ajaa Mika Stenbergin kanssa tiukasti jälleen mestaruudesta Isossa N-ryhmässä.

Oitista sitten Riihimäelle Laakan salibandy-peliin. Laaka hoiti jälleen pelin mallikkaasti ja voitti tällä kertaa 2. divisioonan pelissä Soittorasian helposti. Nyt kello jo 22.05 ja jälleen kotona. Aamulla aikaisin takaisin Hyvinkäälle rallikauden päätöspäivään. Nähdään sitten silloin vaikkapa Vauhtipuistossa. Autot tulevat sinne keskitettyyn huoltoparkkiin kello 11 ja ajavat super-erikoiskokeen kello 12 alkaen. Loistava paikka seurata rallia ja nähdä autot ja kuljettajat läheltä. Nyt kuitenkin nukkumaan…

Kommentit