Lauantai, 30.04.2011

Blogi, lauantaina 30.04.2011

Hyvää vapunaattoa kaikille bloginilukijoille. Uudelleen valintani eduskuntaan on tuonut tälle blogilleni jälleen lisää lukijoita. Monena päivänä 1000 kävijän raja rikkoutuu ja vilskettä sivuillani siis riittää. Kiitos teille. Tämä on tärkeä osa tätä työtäni ja yhteydenpitoa. Nytkin useampi kymmenen palautetta liittyen mm. hallitusneuvotteluihin ja muihin ajankohtaisiin asioihin. Kiitos. Tämä siis toimii aidosti.

Eilen illalla vietimme ystävämme Vanajanlinnan isännän Pekka Vihman 50-vuotisjuhlia. Hieno ilta hienon miehen juhlaksi. Oli hieno saada olla mukana ja oman lisänsä juhlaan toi myös puhemies Ben Zyskowiczin vierailu paikalla. Arvokas juttu ja kunnianosoitus Pekalle ja koko Vanajanlinnalle. 

Tänään nyt ratsastamaan ja sitten vapunviettoon perheen kanssa. Hämeenlinnan vappua tänään aattona.

Hieno vappuaatto takana. Perheen kanssa Hämeenlinnassa ja päivällä vielä erinomainen ratsastustunti hyvien ystävien kanssa Vaahteramäen Ratsastuskoululla. Homeros oli erinomaisessa iskussa ja en minäkään aivan huonoimmillani. Hyvä fiilis jäi. 

Mutta nyt jo iltakin takana ja aika painaa pää tyynyyn. Huomenna Lopella kirkonmäen juurella senaattori Yrjö Sakari Yrjö-Koskisen patsaalla kaikkien yhteinen puolueisiin sitoutumaton Sinivalkoinen Wappu. Tervetuloa mukaan kello 12. Huomenna puheen pitää pitkänlinjan kuoromies dir.can. Pekka Perko ja musiikista vastaa Timotei-kuoro. Tässä vielä linkki Wikipediaan, jos haluatte lisää YK:sta tietää. LINKKI: Yrjö Sakari Yrjö-Koskinen.

Kommentit