Lauantai, 29.12.2007

Blogi, lauantaina 29.12.2007

Niin se on vanha tosiasia jälleen todeksi todistettu 🙂 Kroppa muistuttaa eilisestä kelkkareissusta. Reidet kertovat, että jotain uutta on tehty. Tänään päivä rinteessä. Lähdimme liikkeelle Eturinteeltä ja sieltä siirtymien ja rinteiden ja gondolin kautta sitten Etelärinteelle. Löytyi lähes sellaisia rinteitä koko matkan joita oli kiva tälläkin kokemuksella ja taidolla laskea. Happea sai jälleen ja päivä kului joutuin. Nyt hieman ruokaa ja katsotaan mitä keksitään.

Onneksi eilinen vesikeli on myös taakse jäänyttä aikaa. Tänään aamulla vajaa kymmenen pakkasta ja se juuri sopiva keli tänne lumen keskelle. Tässä juuri Ilta-Sanomat ja Iltalehti luettu ja tekikin mukavaa hieman olla vaakatasossa. Jalat tykkäsivät. Kummassakin lehdessä hienot jutut Kanervan Ilkasta. Ikeen olen tutustunut tässä ensimmäisen kahdeksan kuukauden aikana hieman enemmän ja siinä mies joka ottaa mitä parhaiten uudet ja vanhat vastaan yhteiseen joukkoomme. Hyvä esimerkki siitä miten toimii ryhmä jossa arvostetaan kokemusta ja osaamista, mutta myös uutta osaamista. Oikeastaan Ike yksi sellainen jolle tässä voisi loppuvuoden kiitoksen antaa. Ulkoministerinä ollut vakuuttava ja pitkästä aikaa tekevä ja sen ehkä pääministerin urakan jälkeen kovimman rinnalla auttanut meitä uusia hyvin taloon sisään. Mies suurella sydämellä. Eikä tämä tärkeä rooli todellakaan jää vain Iken harteille meidän ryhmässä – Jyrki, Ben, Jyri ja oikeastaan kaikki vanhat kokeneet tekijämme ovat pelanneet palloa meillekin juuri sopivasti syötellen. Tyytyväisyydellä voin jättää tämän vuoden taakse.

Oho tuli hieman tuollaista vuoden yhteenvetoa tehtyä yhden lehtijutun tiimoilta – tai siis kahden lehtijutun. Palataan tähän kauden yhteenvetoon vielä tammikuussa hieman paremmallakin ajalla. Nyt nautitaan lomasta.

Kommentit