Lauantai, 26.07.2008

Blogi, lauantaina 26.07.2008

Tänään Seinäjoen Kapernaumin katuradalla käynnistyvät sitten Vauhtiajojen ratapuolen tapahtumatkin. Nyt aamusta kohta jo kohti rataa ja sitten iltapäivällä paikallisten Kokoomusnuorten vieraaksi Lakeuden puistoon. Valtakunnallinen nuorten järjestömme kiertää todella kunnioitettavan kesätapahtuman kiertueen omalla kesäpakulla ja tänään roadshow pysähtyy Vauhtiajoihin. Oli mukava, että sain kutsun mennä mukaan ja toivotaan, että väkeä muutenkin hyvin liikkeellä. Ainakin eiliseen tapaan helle ja aurinko on seuranamme.

Aamulla Helsingin Sanomissa nostettiin esille tuo hevosenlantaongelma. Olen asian kanssa tehnyt enemmän kuin paljon töitä monen kumppanin kanssa ja hyvä, että tänään aiheeseen tarttui myös keskustalainen kansanedustaja, Hippoksen uusi puheenjohtaja, Mika Lintilä. Hyvä siksi, että sitä parempi mitä useampi aiheesta ääntä pitää – ihmettelee maamme eriskummallista linjaa ja vaatii muutoksia, mutta hyvä myös siksi, että asia on Lintilän puoluetoverin ministeri Paula Lehtomäen toimialaa ja hänen ratkaistavissaan. Toivotaan nyt, että järki alkaa voittaa jo pikkuhiljaa. Minun toimia aiheesta löytyy mm. tuolta Eduskuntatyö -sivun alta ja myös täältäkin useammasta eri kohdasta niin blogista kuin uutisistakin. Odotamme nyt vain toimia ja tekoja asian loppuunviemiseksi. Ongelma on tiedossa ja ratkaisukin on yksinkertainen. Enää ei tarvita kuin tahtoa.

Mutta nyt kohti Kapernaumia. Tänään jännitämme vauhtia täällä ja seuraamme myös yleisurheilun SM-kisoja ja erityisesti Mikko Lahtion 800 metrin juoksua.

….

Upea hellepäivä Seinäjoella takana ja ilta vielä edessä. Päivä siis tänään kului Kapernaumin katuradalla seuraten Rata SM-kauden tiukkaa taistelua. Tässä kelissä ja näitä luokkia ja taisteluja oli kyllä ilo katsella. Paikat ja kilpailut viimeisen päälle. Keskisen Kallen tyyliin.

Iltapäivällä sitten olimme saaneet Kallen kanssa kutsun Seinäjoen Kokoomusnuorten piknikille Lakeuden puistoon. Tämän ja kaiken kaikkiaan kolmisenkymmentä tapahtumaa tänä vuonna järjestävä Keskinen on myös kunnanvaltuutettuna Seinäjoella ja myös se yhdistänyt meitä vuosien varrella. Tänään mukava rento ulkoilmatilaisuus ja aiheena ajankohtaiset asiat ja myös tulevat kunnallisvaalit. Täytyy kyllä olla tyytyväinen että meillä on tällainen nuorisojärjestö joka todella tekee sydämellä, innoissaan ja tosissaan tätä työtä ja tunnelma kerrassaan hieno. Yli kolme tuntia siinä aikaa hetkessä menikin. Huomenna radalla tapahtumat jatkuvat ja nyt illalla vielä menemme katsotaan festivaalialueen iltaohjelmaa.

Kommentit