Lauantai, 25.10.2008

Blogi, lauantaina 25.10.2008

HYVÄ EHDOKAS: Reija Maunula

asuinpaikka: Karkkila

ikä: 23

ammatti: Varustelija SEW Industrial Gears OY:llä Karkkilassa

perhe: Avomies Jaska Velin ja Englanninbulldoggi Jake

Kotisivut: reijamaunula.livejournal.com

Miksi kokoomus:

Ennenkaikkea arvomaailman, kuten myös sen takia, että on oikeus olla myös eri mieltä. Isäni myös toiminut usean vuoden ajan Lopen kunnanvaltuustossa erilaisissa luottamustoimissa ja näinollen ohjannut oikeaan suuntaan:).

Tavoitteet kotikunnassa:

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantaminen ja sitämyötä tulevaisuus. Liikunta- ja vapaa-ajan toimintapaikkojen kohentaminen. Puhtaan ympäristön takaaminen ja ylläpito, jotta kaikilla olisi mukava olla.

Kolme asiaa joita muuttaisit Suomessa:

-Opiskelijoiden opintotukikäytäntöä pitäisi parantaa, sillä opiskelijoiden tulisi saada keskittyä opiskeluunsa täysin, ilman, että taloudellisesti on pakko tehdä työtä opiskelun ohessa. Tämä mitä todennäköisimmin nopeuttaisi myös valmistumista.

-Eläinsuojelurikkomusten tuomiot pitäisi saada nykyistä moninkertaisesti kovemmiksi ja mm. eläintenpitokieltoa pitäisi saada valvomaan säännöllisesti joko kunnan eläinlääkäri, tai jopa erillinen viranomainen.

-Lasten ja nuorten tulisi saada elää, kasvaa ja käydä päiväkotia, sekä koulua turvallisessa ja puhtaassa ympäristössä. Näinollen esimerkiksi homeasunnot, -koulut ja -päiväkodit tulee ottaa vakavasti, eikä niiden kunnostaminen saa olla kunnan/kaupungin taloudesta kiinni. On monia muita asioita, jossa voi säästää. Lisäksi etenkin nuorten mielenterveysongelmiin tulisi puuttua ja niitä pitäisi pyrkiä ehdottomasti ennaltaehkäisevällä työllä torjumaan mahdollisimman tehokkasti.

Kommentit