Lauantai, 21.03.2009

Blogi, lauantaina 21.03.2009

Uusi päivä alkuun. Tänäänkin töitä koko päiväksi. Nyt alkuun Riihimäelle Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunnan Talvikorkeakouluun alustamaan jankohtaisesta politiikasta ja sitten illalla vieraaksi Vanhalle Ylioppilastalolle missä juhlitaan Helsingin Kisa-Veikkojen 100-vuotista menestystä. Aamun haastateltavana äärimmäisen mielenkiintoinen vieras Ylellä. Mauno Koivisto kohta haastattelussa. Odotan tuota.

Tuhatkunnan eli kokoomusopiskelijoiden tämänvuotinen talvikorkeakokoulu keräsi Riihimäelle ennätysosanottajamäärän. Linnea kokoushuone täyttyi kokoomusopiskelijoista ympärimaan ja varsin mielenkiintoinen ohjelma kaksipäiväiseen seminaariin olikin rakennettu enkä nyt tarkoita vähäisimmässäkään määrin omaa puheenvuoroani. Itse vain lyhyesti alustin semman aluksi politiikan ajankohtaisista aiheista mm. talouden elvytyksestä, yliopistouudistuksesta ja lyhyesti myös sähköisen viestinnän tietosuojalaistakin vielä.

Nyt jo kello 17.15 ja jo reilunnin tunnin päästä pitäisi olla Helsingissä ja Vanhalla yilioppilastalolla Helsingin Kisa-Veikkojen 100-vuotisjuhlassa ja illallisella. On hieno saada olla mukana. Huomenna sitten onkin vapaapäivä ja se täytyy käyttää harkiten.

Kommentit