Lauantai, 20.09.2008

Blogi, lauantaina 20.09.2008

Lauantai ja syyskuun 20. päivä. Kello nyt jo hieman yli seitsemän ja aika nousta Mikkelissä tällä kertaa ylös. Tänään Mikkelin Kokoomus avaa kunnallisvaalikampanjansa torilla ja mukava päästä mukaan. Itseasiassa monessa muussakin kunnassa ja kaupungissa tänään näkyy ja kuuluu Toivo. Riihimäellä kokoomuslaiset ovat Graniitilla yhtenä esimerkkinä. Mutta minä nyt siis kohta Mikkelin torille.

…..

Kello nyt jo yli yhdeksän illalla ja paljon on ehtinyt tänäänkin tapahtua. Nyt kuitenkin vasta koneelle ehdin. Aamusta siis ensin Mikkelin kokoomuksen vaalistarttiin torille. Oli hieno nähdä miten paljon kokoomuksella on ehdokkaita täälläkin ja erittäin monipuolinen lista eri-ikäisiä ja erilaisista ammateista tulevia ihmisiä. Niin ja mikä hienoa myös nuorilla todella hyvä edustus listalla Marianne Kuukkasen ja Elina Höltän johdolla. Samaan aikaa torilla oli myös muutamia muita puolueita kampanjoimassa, mutta tuo päättyvän viikon galluptulos ”Kokoomus on houkuttelevin puolue” oli totta täälläkin. Jonoa ja väkeä teltalla riitti ja mikä upeinta ei vain tarjoilujen takia vaan paljon ihmisiä jotka halusivat aidosti keskustella oman kotikaupungin ja myös maamme asioista. Paikalla olivat myös mikkeliläiset kansanedustajat Lenita Toivakka ja Olli Nepponen ja oli kiva myös heitä nähdä näin kampanjakentällä tutun Eduskuntatyön ulkopuolella.

Päivällä sitten oli myös töissä kuuluttamassa SM-kauden päätösrallin SM Vaakuna rallin. Pitkäpäivä senkin parissa ensin lähdössä Mannerheimin patsaalla, sitten huoltoparkit vanhalla kasarmialueella ja lopuksi maali torilla ja palkintojenjako Vaakunassa. Lämpimät onnittelut Ari Vihavaiselle, Juha Salolle ja Joonas Lindroosille mestaruuksista ja onnittelut myös kaikille muille jotka tekivät tästä kaudesta näin upean.

Kommentit