Lauantai, 18.03.2006

Blogi, sunnuntaina 19.03.2006

Sunnuntai-aamu ja sää samanlaista. Pikkuhiljaa lunta tippuilee taivaalta. Illalla kävin katsomassa kun Käsityöläiset olivat keikalla ja oli kiva nähdä samalla myös paljon ystäviä. Taisi olla sellainen viikonloppu, että monessa suunnassa tapahtui, kun niin hyvin oli tuttuja liikenteessä. Käsityöläiset soittivat jälleen kerran loistavan keikan.

Nyt ylös ja formuloita kohta jännittämään. Katsotaan pitikö veikkaukseni Kimin taktiikasta paikkansa. Epäilin, että Räikkönen liikkeellä eturivin kuskeja painavammalla lastilla vai menikö tuo aikaero sitten vain huonoon aika-ajorakoon. Katsotaan.

No ei kauaa tarvinnut Kimiä jännittää. Hänen kilpailu pätyi ensimmäisellä kierroksella. No katsotaan miten muuten kilpailu etenee. Ainakin kauden avauskilpailu oli tilanteiden osalta hyvä ja mielenkiintoinen ja sitä toivoisi läpi käyden. Tottakai sillä lisällä, että Kimi Räikkönen saisi ajaa kärkikahinoissa.

No nyt aamukahvia ja aamupalaa ja jatketaan kilpailun katselua. Ja sitten samantien Nico Rosbergista tietoa. Oskari Saaren ääni kuuluu ja kierroksia täynnä kuusi ja toinenkin suomalaiskuljettaja ulkona. Voi voi.

Tänään illalla sitten pidämme vielä kunnanhallitusryhmän kokouksen. Maanantain kokouslista on pitkä ja siksi ryhmäkokous jo sunnuntaille perinteisen maanantain alkuillan sijaan.

Niin ja täytyy vielä jännittää myös miten ystäväni Marko Tarkkala pärjää Ruotsissa Enduron MM-kauden avauksessa. Eilen avauskisasta kakkostila ja tänään toivotaan jo voittoa. Kova porukka. Eilen suomalaisvoitot Pohjamon Petelle ja Aron Samulille. Tänään sen voiton soisi kyllä Maken lisäksi myös Aholan Mikalle. Katsotaan miten käy ja millaista aihetta maanantain endurokuvauksiin saamme. 🙂

Niin se kisa sitten meni. Toivotaan kahden viikon päästä suomalaisittainkin parempaa kilpailua.

Kunnanhallituksen listan kävin vielä kolmannen kerran läpi. Se siis kunnossa iltaa ja ryhmäkokousta varten. Kyllä tuo kokouksiin valmistautuminen usein vie aikaa vaan aikalailla.

Nyt sit Helsinkiin vielä Enduro studiota rakentamaan. Huomiseksi laitamme vielä valaistuksen kuntoon ja sitten Aholan Mika voi saapua ensimmäisen ohjelman studiovieraaksi.

Kello 17.30 ja studiovalmis ja nyt jo taas Lopella. Kivalta se ainakin näin näytti kun kameroilla kokeilimme. Katsotaan sitten miten toimii huomenna tosikoitoksessa.

Nyt ryhmäkokoukseen kunnanhallituksen asioita käsittelemään ja läpi käymään.

Kunnanhallituksen ryhmäkokous pidettiin nyt Nylundin Riitalla ja Urholla. Lista käytiin läpi ja muutamia asioita selvitellään vielä huomenna. Mm. siirtoviemäriin liittyvien avustaminen puhutti ja ehkä asia vaatii vielä uutta tarkastelua, kun veroviranomaisten lausunto oli saatu. No asia selvinnee huomisillan kokoukseen mennessä. Muut asiat pieniä selvityksiä ja tarkistuksia.

No kokouksen jälkeen Kotimäen ruokasalin pöytä täyttyi. Riitta oli loihtinut vaikka mitä herkkuja. Päällimmäisenä jäi mieleen Lopen uuden perunareseptikirjan, Rakkaudesta Lopen perunaan -kirjan, herkut, joita Kotimäessä on ahkerasti kokeiltu. Oli erittäin maukasta. Voin siis lämpimästi suositella kaikille kokkauksen ystäville. Ei muuta kuin Lopen kirjakaupasta Romanoffin Tertulla kirjaa hakemaan ja herkuttelemaan. Loistava kirja ja hyvät herkut.

Kiitos siis Riitalle ja Urholle kokouspaikasta ja herkuista. Nyt kotona ja huomenna aamulla toimiston kautta kuvauksiin Helsinkiin.

Kommentit