Lauantai, 14.06.2008

Blogi, lauantaina 14.06.2008

Lauantai ja kello 7.02 ja aika nousta uuteen aamuun. Tänään täällä Tampereella jatkuu puoluekokouksemme ja aamusta juhlallisuuksien jälkeen valitsemme puolueemme puheenjohtajan ja sen jälkeen on luvassa meidän varapuheenjohtajaehdokkaiden ja valtuustonpuheenjohtajaehdokkaiden tentit ja esittelyt. Jyrkin valinta puheenjohtajaksi on selvää ja tärkeää ja valinta meneekin läpi ilman vastaehdokkaita. Mutta muille paikoille onkin sitten uusia nimiä tarjolla ja mielenkiintoista nähdä millaiseen ryhmään kokouksemme lopulta päätyy. Sen tiimoilta iltapäiväksi on sovittu lukuisia ryhmäkokouksia ja tapaamisia eli vauhdikaspäivä tästäkin.

….

Kello 17.57 ja nyt hetki aikaa hengähtää. Minuuttiaikataululla kierretty tänään eri piirien ja myös yksittäisten yhdistysten kokouksia, mediatilaisuuksia ja puhelinhaastatteluja. Aikamoinen päivä. Päivä alkoi kuitenkin upealla juhlalla, mistä lähetimme ensin seppeleen puheen jälkeen sankarihaudalle ja tervehdysten jälkeen valitsimme puheenjohtajamme Jyrki Kataisen yksimielisesti jatkokaudelle. Tämään jälkeen oli viralliset ehdokastentit ja sitten puheenjohtajan linjapuhe. Olipa ilo kuunnella todellista johtajan puhetta. Taidokas puhuja, jolla arvot ja tavoitteet kohdallaan. Upea kohokohta päivälle.

Mutta nyt hetki selälleen ja sitten iltajuhla ja huomenna lopullinen hetki.

….

Kello jo hieman yli puolenyön. Iltajuhla jo takana ja nyt sitten nukkumaan. Huomenna mielenkiintoinen päivä ja katsotaan yllätämmekö. Kaikkemme olemme antaneet ja hyvällä mielellä voi huomiseen mennä. Kiitos tästäkin päivästä.

Kommentit