Lauantai, 13.08.2011

Blogi, lauantaina 13.08.2011

Tänään juhlitaan Suomen maailmanmestaruutta. Ei sitä enää mikään meiltä pois ota vaikka ajettavana vielä onkin Sixdaydin päätösmotocrossi. Johto Suomen joukkueella on siinä määrin suuri, että viimeisenä päivänä riittää perusajo maaliin ja mestaruus on jälleen sinivalkoinen. Nyt suuntaammekin Kotkassa Karhulaan seuraamaan kultajuhliin vievää loppucrossia.

Tänään Kotkan ja Haminan seudulla on kilpailu edennyt erinomaisissa tunnelmissa. Eilen palaveerasimme muutamaankin kertaan myös Iitin moottoriratahankkeesta ja jos ja kun radan aikaan saamme niin Suomeen olisi tulossa myös MotoGP:n osakilpailu. Se olisi huikea juttu suomalaiselle motorsportille ja juuri tällaisia alustavia neuvotteluja ja sopimuksia kansainvällisesti nyt tarvitsemme. Ne osaltaan vievät suurhanketta eteenpäin. Pidetään siis peukkuja ja jatkeaan neuvotteluja.

Nyt Suomi-pojat hyökkää… 

….

Huikea finaali tänään. Aurinko paistoi ja kesä helli, kun Karhulan motocrossradalla joukkueemme ajoi Enduron Joukkuemaailmanmestariksi. Hieno päivä ja upea päätös kuuden päivän ajolle. Kuusi tiukkaa päivää ja noin 1 500 km nyt takana ja Suomi juhlii jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen enduron MM-kultaa. Naisistakin upeasti hopeaa ja myös nuorille hyviä yksilösuorituksia ensimmäisen päivän ongelmien jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Nyt illalla vielä mitalijuhlaan Kotkan satamaan ja huomenna sitten aamusta jo Hämeenlinnaan Elomessuille. Olen Kokoomuksen teltalla klo 12-14. Eli tavattavissa siis vaalien välissäkin. Nähdään!

Kommentit