Lauantai, 09.05.2009

Blogi, lauantaina 09.05.2009

Eurooppa -päivää kaikille! Siniristiliput saloissa ja pian Kokoomuksen Eurooppa -päivän kiertueet liikkeellä. Itse suuntaan viime viikonlopun tapaan Päijät Hämeeseen. Viime lauantaina kiersimme Orimattilassa ja Lahdessa EU-vaaliehdokas Ukko Metsolan kanssa ja tänään ohjelmassa Lahti, Padasjoki, Sysmä ja Hartola ja joukoissa mukana puolustusministeri Jyri Häkämies ja EU-ehdokkaistamme Riikka Railimo ja Risto EJ Penttilä ja tottakai paljon paikallisia kokoomuslaisia tekijöitä ja osaajia.

Ei muuta kuin tervetuloa keskustelemaan ja vaikka väittelemäänkin, olitpa sitten puolesta tai vastaan, tai jotain siltä väliltä.

10-11 Heinolan torilla (Jyri Häkämies, itse en Heinolassa tällä kertaa)

11.15-12.15 Lahden Kauppatorilla

13.00-13.30 Maamiesseurantalolla, Rientolassa, Padasjoella

14.30-15.15 Sysmän torilla

15.30-16.30 Hartolan torilla

Toivottavasti mahdollisimman monen kanssa näemme. Nyt autonnokka kohden Päijät-Hämettä.

….

Iltapäivän ohjelmaan pieni muutos, kun Hartolan torin tilaisuus peruuntui, mutta Lahti, Padasjoki ja Sysmä tarjosivat hienot puitteet Eurooppa-päivälle sateesta huolimatta. Puolustusministeri Jyri Häkämiehen kanssa kiersin paikkoja myös lyhyt visiitti ministerin radiohaastattelun takia Radio Voimaan. Esillä tutut teemat Lahdessa erityisesti koulutus ja talous sekä terveydenhoito ja Padasjoella Eurooppa-politiikka ja Sysmässä maamme kokoomuslaisimmassa kunnassa erityisesti energia ja metsä- ja maatalous. Kilometrejä mukavasti ja monta kuppia kahvia ja vielä enemmän hyviä keskusteluja.

Ajomatkoilla olin aina yhteyksissä muihin kuntiin ja toimijoihimme ja vauhtia näytti riittäneen ympäri maan Kokoomuksen Eurooppapäivän tilaisuuksissa. Aika upea tilanne, kun jälleen lähes kaikki muutamia työmatkalaisia lukuunottamatta eduskuntaryhmästämme ja ministeriryhmästämme ahkeroimassa yhdessä yhdistysväen kanssa. Aikamoista yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä etten sanoisi Intoa, Tietoa tai Taitoa.

Nyt kello jo kohta seitsemän ja juuri takaisin Lopelle. Itseasiassa Sysmässä tapasin yhden loppilaislähtöisenkin vieraan. Pian 50 vuotta siitä kun Lopelta maailmalla lähti ja olikin mukava jutustella siitä miten Loppi on muuttunut ja mitä mm. täällä asuville yhteisille tutuillemme kuului. Maailma on pieni. Mutta nyt aurinkokin jo vilahti. Hetkeksi siis vielä ulos ja mökille.

Kommentit